Haberler

Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı Eylemleri İddianamesiyle İlgili İlk Kez Konuştu!

Güncelleme:

Müebbet hapsi istenen Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı eylemleri iddianamesiyle ilgili ilk kez açıklama yaparak, "Sarsıldım, şoke oldum ve anlamakta, idrak etmekte güçlük çektim." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı eylemleri iddianamesiyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Alabora, "İddianamenin içinde iddia edilen hiçbir şey gerçek değil. Karşınızda gerçekle hiçbir bağı olmayan bir şey olduğu zaman açıkçası biraz paralize de oluyorsunuz" dedi.

"SARSILDIM İDRAK ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİM"

Alabora, Gezi Parkı eylemlerinin üzerinden yaklaşık 6 yıl geçtikten sonra ' Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmak' suçlamasıyla yargılanacak. İddianameyi ve hakkındaki suçlamaları duyduğunda sarsıldığını söyleyen Alabora, şu ifadeleri kullandı: "Sarsıldım, şoke oldum ve anlamakta, idrak etmekte güçlük çektim ama bu da şöyle bir güç verdi. Müebbetle yargılandığımız bir tiyatro oyunu yüzünden, müebbetle yargılanacağımızı öğrendiğimiz bir günde başka bir tiyatro oyunuyla dünyanın başka bir yerinde köy köy kasaba kasaba o hikâyeyi paylaşmak için hayata devam ediyor olmak, üretmeye devam ediyor olmak bazılarına küçük görünebilir ama bana çok güç veren bir şey oldu."

Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı Eylemleri İddianamesiyle İlgili İlk Kez Konuştu!

"HİÇBİR ŞEY GERÇEK DEĞİL"

"İddianamenin içinde iddia edilen hiçbir şey gerçek değil" diyen Alabora, "Karşınızda gerçekle hiçbir bağı olmayan bir şey olduğu zaman açıkçası biraz paralize de oluyorsunuz. Bir yerinden gerçekle bir ilişkisi olsa, savunabileceğiniz bir şey olur" ifadesini kullandı.

Mehmet Ali Alabora, Gezi Parkı Eylemleri İddianamesiyle İlgili İlk Kez Konuştu!

"TÜRKİYE ÜRETMEYE DEVAM EDECEK"

İngiltere'de yaşayan Alabora, dünyanın ilk Gallerce ve Türkçe oyunu olan 'Y Brian/Kargalar' adlı oyunla yönetmen olarak seyirciyle buluşacak. Alabora, bir gün Türkiye'de de üretmeye devam etmek istediğini söyledi. Alabora, "Tabii ki Türkiye'de üretmeye devam etmek, paylaşmaya devam etmek isterim. Hele ki şimdi daha uluslararası bir tecrübeyle bir gün başka bir şeye dönüşebilir, bir gün, umarım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Alabora Türkiye Haberler

500

Yorumlar (95)

Dürbünlü:

Alabora ve gezicilere verilecek en güzel ve etkili cevap:Ayasofya’yı açmaktır..kesin çıldırırlar;(((

41
14
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

AYNEN KATILIYORUM DÜRBÜNLÜ.

yanıt18
yanıt5
Yeniçeri:

Sahi yahu Ayasofyayı hangi akla hizmet açmıyorlar ben Barselonanın Endülüs bölgesine tatile gitmiştim orada pek çok camiyi kilise yapmışlar 17 yıl zarfında açılmamışsa dahada açılmaz

yanıt2
yanıt0
Nevai:

Ayasofya yi niye cami iken müze yaptılar. Niye kapatılan İsa Meryem tasvirlerini kazıyip müze yaptılar. Bence asıl bunu sorgulamak gerek. . Hangi akla hizmettir ki faturayı 17 yıla kesiyorsun.

yanıt0
yanıt4
KUZEYİN UŞAĞI:

YENİ ZELANDADAKAKİ MÜSLÜMANLARA YAPILAN HURHANRCA SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM VEFAT EDENLERE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. . . MEKANLARI CENNET OLSUN. . TERÖRÜ VE TERÖRE DESTEK VERENLERİN ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN. . . . CEHENNEM OLSUNLAR. . ÇOK VAHİM. .

35
8
yanıtYanıtla
gürcan:

ceza evinde volta atarken gezici olmak nasıl oluyormuş görürsün

23
17
yanıtYanıtla
Mahmut:

Düşüncemizi ne zaman özgürce ifade edecegiz. Ülkemizde düşünenlrimiz ya hapiste yada yurt dişinda yaşiyorlar. Namik kemal içinde vatan haini dediler ve öldükten 40 yil sonra suçsuz olduguna karar verdiler. Güzelim ülkem ne zaman seni gerçeten sevenler seni yönetecek.

16
24
yanıtYanıtla
DİGORLU SENDE:

DİGORLU MAHMUT. . . SENDE YALLAH KUZEY KUTBUNA YALLAH TAZİK

yanıt0
yanıt2
Cumhuriyet:

Aynen ne kadar doğru yazmışsınız

yanıt1
yanıt0
.:

KOL KOLA GİRDİĞİN HALİT ERGENÇ İLE İLGİLİ NEDEN BİR SIKINTI YAŞANMADI . ARTIK HANGİ ANARŞİST GRUPLAR İLE YADA İLLEGAL ÖRGÜTLERLE İŞBİRLİĞİN VAR ORASINI YETKİLİ MERCİLER BİLİR .

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title