Haberler

Meghan Markle, yıllar sonra sosyal medyaya geri döndü

Güncelleme:

Yıllar önce Prens Harry ile nişanlandıktan sonra uğradığı zorbalıklar nedeniyle Instagram hesabını kapatan Meghan Markle geri döndü. Yeni markasının tanıtımını yapan Markle'ın Kraliyetten ayrılmasına rağmen profilde "Düşes" unvanını kullanması dikkat çekti.

Kraliyet'ten ayrılarak eşi Prens Harry ile ABD'de yeni bir hayat kuran Meghan Markle, yıllar sonra sosyal medyaya döndü.

Prens Harry ile nişanlandıktan sonra sosyal medya hesabını kapatan Meghan Markle, Instagram'a geri dönerek yeni "American Riviera Orchard" adını taşıyan yeni markasını tanıttı. Markle'ın Kraliyet'ten ayrılmasına rağmen profiline eklediği "Düşes" unvanı herkesi şaşkına çevirdi. Meghan Markle daha önce sosyal medyayla ilgili yaptığı açıklamada hamile olduğu dönemde yorumlardan dolayı zorbalığa uğradığını söylemişti.Dünyaca ünlü açtığı hesap kısa sürede 452 bin takipçisine sayısına ulaştı.

Meghan Markle, yıllar sonra sosyal medyaya geri döndü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Meghan Markle Prens Harry Instagram Ünlüler Sosyal Medya Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title