Haberler

"İntiharı düşündüm" diyen Meghan'ın oğlunun ten rengiyle ilgili pes dedirten itiraf: Unvan vermek istemediler

Güncelleme:

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Amerikalı sunucu Oprah Winfrey'in şovuna konuk oldu. İlk bebeklerinin cilt renginin koyu olmasının sorun yarattığını söyleyen Markle, "Bebeğimin prens olmasını istemediler" dedi. Bir ara intiharı düşündüğünü söyleyen Markle, sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Meghan Markle, programda yaptığı açıklamada, oğluna hamilelik süreci hakkında, "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" diye konuştu. Markle, bu soruları kimin gündeme getirdiğini açıklamazken, kendisinin de susturulduğunu belirtti.

"YAŞAMAK İSTEMİYORDUM"

Markle, düğünden önce Cambridge Düşesi Kate'i ağlattığına dair gazetelerde çıkan haberleri de yalanlayarak, "Aslında bunun tam tersi oldu. Düğünden birkaç gün önce Kate bir şeye üzülmüştü ve beni ağlattı." açıklamasında bulundu.

Meghan Markle'den dikkat çeken itiraf: Çocuğum ten rengi koyu diye unvan verilmeyebilir

Öte yandan düğün günü ile ilgili de konuşan Meghan, "Sanki bedenimin dışından çıkıp izlemişim gibi bir durumdu. İkimiz de düğün gününün öncesinde bu günün ikimizin olmadığını anlamıştık" dedi. Kraliyet ailesi içinde çok mutsuz olduğunu ve intiharı düşündüğünü vurgulayan Markle, "Artık yaşamak istemiyordum." ifadesini kullandı.

"BABAM TELEFONLARIMA CEVAP VERMEMEYE BAŞLADI"

Prens Harry ise kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılmasında aile içindeki "anlayışsızlığın" etkili olduğunu belirtti ve annesi Prenses Diana'nın 1997'deki ölümünü anımsatarak, tarihin tekerrür etmesinden korktuğunu dile getirdi.

Babası Prens Charles'ın kendisinin telefonunu açmadığını ifade eden Harry, "Babaannem Kraliçe Elizabeth ile bugüne kadar 3 kez telefonda konuştuk, babamla da 2 kez konuştuk ancak sonra telefonlarıma cevap vermemeye başladı." diye konuştu.

Meghan Markle'den dikkat çeken itiraf: Çocuğum ten rengi koyu diye unvan verilmeyebilir

İKİNCİ BEBEKLERİ KIZ OLACAK

Harry, ikinci çocuklarının cinsiyetini de ilk kez duyurarak, "İlk bebeğimiz erkekti, şimdi de bir kızımız olacak." açıklamasında bulundu. Çift, geçen ay ikinci çocuklarını bekledikleri haberini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Meghan Markle'den dikkat çeken itiraf: Çocuğum ten rengi koyu diye unvan verilmeyebilir

Kaynak: AA / Magazin

Prens Charles Meghan Markle Prens Harry Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (8)

coni:

hadi ordan buda siyah acitasyonundan ne kadar faydalansam diye dusnuyo

36
12
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Megan o dingilden boşan bemle evlen benim piremsesim ol.

18
28
yanıtYanıtla
N:

İngilizler dünyanın en mikrop milletidir.

32
5
yanıtYanıtla
hafiye teyze:

dianaya olan sevgi bu küçük geline yönelecek bence. tüm dünya mı evet tüm dünya üzülmüştü. hala çok popüler yıllar geçmesine rağmen.

5
2
yanıtYanıtla
teyzecim merhaba:

bence yönelmesine çok olanak sağlanmıycak kraliyet ailesi ona giden ilgiyi engellemeye çalışacaktır. Hatta biraz baskı bile olabilir ona karşı. birazcık ülkemizdeki bazı ünlüler gibi gündemde kalmaya çalışırcasına haber oluyorlar gibi şu sıralar bilinmeyenleri anlatmak hoş değil

yanıt1
yanıt0
yarcan:

Bunlar 5-10-15 yıl sonra ailece bir kazada kökten ölmesse neyim. . ömür yeterse bunu okuyanlar o gün bu yorumu hatırlasın yeter. . . .

5
0
yanıtYanıtla
lala:

ileride o haberi okuduktan sonra yanımda kim varsa o an yıllar önce bir haber sitesinde birisi yazmıştı bende aynı düşünüp yorum yapmıştım diycem. kesin :))) çünkü ayrıldıktan sonra içerisi hakkında çok fazla bilgi verdiler kraliyet ailesi ilgi çekmemek için şimdi değil ama yıllar sonra kesin böyle bir hamle yapıcaktır

yanıt1
yanıt0
meral:

niye evlendin bilmiyormu idin bõyle olacagini

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title