Haberler

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmayan Miley Cyrus, 46 Bin TL'lik Elbise Giydi

Güncelleme:

Malibu'da çıkan yangında evlerini kaybettiği için düğün yapmak yerine sade bir törenle sessiz sedasız evlenen oyuncu Miley Cyrus, düğünde 46 bin TL'lik elbise giyerek herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz pazar günü sessiz sedasız aile arasında evlenen Miley Cyrus ve Liam Hemsworth sade bir düğünle dünya evine girdi. Cyrus, düğünde 46 bin TL'lik bir elbise tercih etti.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, oyuncu Liam Hemsworth ile bir küs bir barışık sürdürdüğü ilişkisini 10 yıl sonra evlilikle noktaladı. İlişkilerine 2 yıl ara verdikten sonra yeniden denemeye karar veren ve kısa süre sonra da evlenme kararı alan çift, geçtiğimiz pazar günü aile arasında sade bir düğünle dünya evine girdi.

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmayan Miley Cyrus, 46 Bin TL'lik Elbise Giydi

46 BİN TL'LİK LÜKS ELBİSE

Sözcü'nün haberine göre; gereksiz harcamalardan kaçınmak için düğün yerine aile arasında sade bir törenle evlenen güzel oyuncu, kıyafetinden ödün vermedi. Miley Cyrus'un Vivienne Westwood imzalı ipek saten elbisesi çiftin düğün fotoğraflarından sonra gündeme oturdu. Ünlü oyuncu, omuzları açıkta bırakan fildişi elbise için 8 bin 600 dolar yani yaklaşık olarak 46 bin TL ödediği ortaya çıktı.

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmayan Miley Cyrus, 46 Bin TL'lik Elbise Giydi

YANGINDAN ETKİLENEN İNSANLAR İÇİN DÜĞÜN YAPMADILAR

Miley Cyrus ve Liam çifti, Malibu'da çıkan yangından evlerini kaybetti. Yangından etkilenen ve sonrasında Malibu'daki yangın mağdurlarına 500 bin dolar bağış yapan çift, bu nedenden dolayı düğün yapmak istememiş.

Masraftan Kaçınmak İçin Düğün Yapmayan Miley Cyrus, 46 Bin TL'lik Elbise Giydi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (12)

adınızı yazın:

neden tl ye çeviriyorsunuz adamlar dolar kazanıp dolar kazanıyor 8600 tl ye bizim ünlüler giymez bile ki bunu büyük bir haber gibi gösteriyorsunuz bunuda kesin yayınlamayacaksınız size eleştiri yasak nede olsa

23
0
yanıtYanıtla
Adam düğün yok diye sevinirken:

Kadının masrafsız düğün içine sinmemiş

9
0
yanıtYanıtla
VELİ:

FAKIRE VERSENIZ DAHA MANTIKLI DEĞİLMİ

2
4
yanıtYanıtla
Troy:

Şahşahlı düğünden vazgeçmişler. Gelinlik 10bin dolar az. Normalde ünlülerde 100bin den aşağı değil. Mütevazi düğün planlamış lar, birak yapsınlar. Merak etme liam fakir fukaraya para ayırmıştır. O geri zekalı kadını sevmem ama düğünleri beni pozitiv şaşırttı.

yanıt1
yanıt0
Burak:

Kardeş bunların masraf dediği milyonlarca dolar oluyor. 46bin TL 9 bin dolara yakın para, bu da onların bir haftalık akşam yemeği parası. Mars''ta düğün yapmak için şimdiden sıraya giren zenginler var, o kadar söyleyeyim. En iyisi gideyim de peynir ekmek yiyeyim ben. (Kaşar peynir değil, o pahallı)

6
0
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Ninemin salonundaki saten perde değilmi la bu

5
0
yanıtYanıtla
D:

Ya sanki 2.000tl kazaniyor da gelip 46.000tl yazmissiniz. Tl kimin umrunda

3
0
yanıtYanıtla
Düğün yerine elbiseye harcamış:

Normal, daha kimbilir kaç defa evlenip boşanır. İyisinden almış

3
0
yanıtYanıtla
mühendis:

iyiki düğün yapmamış olan batardı herhalde elbisenin fıyatına bak allahını seversen ya onu alır ben dikerim 46 bin tllik neyi var anladıysam neyim

0
2
yanıtYanıtla
eyep:

önceden almıştır onu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title