Haberler

"Markalar bana reklam vermiyor" diyen fenomen Taha Duymaz'ın aylık kazancı ortaya çıktı

Güncelleme:

Son günlerde değişimiyle sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, aylık kazancıyla adından söz ettirdi. Yemek markalarının kendisine reklam vermediğin söyleyen Duymaz, "Fenomen arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin. Benimki onun çeyreği" dedi. Aylık kazancının 25 ila 40 bin TL arasında olduğu ortaya çıkan fenomen, reklam teklifleri gelirse hayatının dönüm noktası olacağını söyledi.

Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde çektiği yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, geçtiğimiz haftalarda burun estetiği yaptırdı. Değişimiyle günlerdir magazin gündeminde yer alan Duymaz, bu sefer de aylık kazancıyla adından söz ettirdi.

AYLIK KAZANCI 25 İLA 40 BİN TL ARASINDA

Onedio'da yer alan habere göre, genç fenomen bir röportajında aylık kazancıyla ilgili soruya cevap verdi. Reklam alamamasından yakınan fenomen, "Yemek markaları bana reklam vermiyor. Mesela benim sosyal medya fenomeni arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin... Benimki onun çeyreği! 'Keşke teklif gelse de hayatımın dönüm noktası olsa' diyorum" şeklinde konuştu. Böylelikle Duymaz'ın aylık geliri 25 ila 40 bin TL arasında olduğu ortaya çıktı.

'Markalar bana reklam vermiyor' diyen fenomen Taha Duymaz'ın aylık kazancı ortaya çıktı

'Markalar bana reklam vermiyor' diyen fenomen Taha Duymaz'ın aylık kazancı ortaya çıktı

'Markalar bana reklam vermiyor' diyen fenomen Taha Duymaz'ın aylık kazancı ortaya çıktı

'Markalar bana reklam vermiyor' diyen fenomen Taha Duymaz'ın aylık kazancı ortaya çıktı

Kaynak: Onedio

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haberler

500

Yorumlar (20)

sevilay alkan:

EVET ÇOCUGUM SENİN HAKKIN 100-150 BİN AMA YILLARCA DİRSEK ÇÜRÜTÜP OKUYUP SINAVI KAZANIP SAATLERCE HASTANEDE NÖBET TUTAN MUAYENE YAPAN DOKTORA 33 BİN FAZLA!!!!

546
157
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Vatan için ölen asker,polis ne yapsın yerin altında çalışan madenciler yıllarca okuyup iş bulamayan öğretmenler mühendisler, insanları doyurmak için çalışan çiftçiler,elleri nasır bağlamış işçiler.daha neler,neler hiç şükür etmeyelim 33 begenmeyelim Sevilay hanım bi siz okudunuz

yanıt175
yanıt42
by nokta :

özel hastanede en ince detayına kadar açıklama yapan doktor ile sırtını devlete dayayan ve millet daha derdini anlatmadan reçete kodunu elini veren doktorlar aynı katogoridemi? 7 yıl okudum diyerek millete tepeden bakana yazıklar olsun işini layıkıyla yapıp yeminine sadık olan doktorlara selam olsun

yanıt93
yanıt32
Onder Yildiz:

doktor oldun da benim için mi oldun?Veya halkın saglıgı için.Parası iyi olduğu için zamanında,ve iş garantisi olduğu için yani kendin için.Halkın sağlığı filan diyorsan zaten paradan bahsetmezsin.Eğitiminde çok eksik var daha kendini geliştirememişşin :)

yanıt356
yanıt329
Murat Kılıç:

Onder Yildiz sonuna kadar haklısın. Helal olsun sana milletin tercümanı olmuşsun

yanıt2
yanıt4
Smgoll Sim:

Bu tipleri kim izliyor ki. Hani hiç kimseyi beğenmeyen kendilerini çok zeki sanan Z kuşağı olacak hali yok. Onlar kendilerini ülkeye faydaları işlere atamis kişilerdir. Yok canım kesinlikle Z kuşağı olamaz...

443
28
yanıtYanıtla
Erkan Can :

sosyal medya aşkımız sayesinde ne gereksiz insanlar ne paralar kazanıyor. 30 sene oku doçent ol bu cocuğun beğenmediği parayı kazanamıyorsun ülkede..

228
9
yanıtYanıtla
Rahman Karaeski:

Her tıklamanız la ve jeton yollamanızla bu tipler oturduğu yerde para kazanıyor

171
3
yanıtYanıtla
corci:

verin lan çocuğun reklamını

125
47
yanıtYanıtla
sercan demirbağ:

ya bunundamı haberi yapıldı alın bunu burdan gereksiz biri işte çıkmış boş boş konuşuyor

153
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title