Haberler

Maneviyata Yönelen Uğur Pektaş, İmaj Değiştirip Başka Biri Oldu

Güncelleme:

Uzun süredir ekrandan uzak kalan Uğur Pektaş, oyunculukla ilgili kriterlerini değiştirdi. İmaj değiştiren ünlü oyuncu, tekliflere 'öpüşmeme' şartı koydu.

Gamze Özçelik'le geçen yaz tekrar bir araya gelen Uğur Pektaş, maneviyata yöneldikten sonra oyunculuktaki kriterlerini de değiştirdi.

TURİZM İŞİNE GİRDİ

Hac ve Umre organizasyonları yapan bir şirket açarak turizm işine giren Uğur Pektaş'ın, gelen oyunculuk tekliflerine, bir şart koyduğu iddia edildi.

Maneviyata Yönelen Uğur Pektaş, Kendisine Öpüşme Yasağı Koydu

SARIK VE CÜBBE GİYMİŞTİ

Geçen yıl yaptığı Umre ziyaretinde sarık ve cübbe giyerek, gözlerine sürme çektiği fotoğrafları ortaya çıkan oyuncu, uzun zamandır mesleğini de askıya almıştı.

Maneviyata Yönelen Uğur Pektaş, Kendisine Öpüşme Yasağı Koydu

TÜRKAN ŞORAY KANUNU VAR

Uğur Pektaş'ın gelen dizi ve sinema filmi tekliflerine "Öpüşme sahnesi varsa oynamam" diyerek, Türkan Şoray Kanunları'nı şart koştuğu öğrenildi.

Maneviyata Yönelen Uğur Pektaş, Kendisine Öpüşme Yasağı Koydu

Yaz aylarında tekrar barışan çiftten Gamze Özçelik de Uğur Pektaş gibi maneviyata yöneldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Uğur Pektaş Hac Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (143)

mine:

bende bu insanları hiç anlamıyorum, kötü sahnelerde oynasa kabahat , adamı yerin dibine sokuyorsunuz, iyi bir şey yapmaya çalışıncada daha çok akıl verip eleştiriyorsunuz, siz ne ayaksız yaa

49
2
yanıtYanıtla
Yeşim:

Adam dine yönelmiş ille çamur atacaksınız.güzel bir söz çıksın ağzınızdan bir kerede.Herkes takva ehli olmuş.insanları dine kabul etmek veya afaroz etmek sizin elinizde galiba.

39
3
yanıtYanıtla
MERTÇE:

TEK YOL , TEK ÇARE VE TEK KURTULUŞ İSLAM YOLU. İSLAM YOLUNU TERCİH EDENLER EBEDİ SAADETE KAVUŞUR.

31
8
yanıtYanıtla
BURAK:

LAİK YOBAZLAR ANLAYIN ARTIK TEK KURTULUŞ İSLAM YOLU.

yanıt8
yanıt24
m:

burak sennn ben var ya . . . . . .

yanıt0
yanıt2
Grande:

Hac ve Umre ticaretinde iyi para olduğunu anlayınca iş değiştirmiş.

18
19
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Batinin giyimi olan kot pantalon takim elbise giyince sorun yok kendi dinimiz olan islami kiyafet giyince mi sorun oluyor ?!

26
11
yanıtYanıtla
,,,:

kardeşim bunlar din söz konusu olunca çıldırıyorlar ama sorsan müslümanım Elhamdülilallah derler . . düşünceler çelişkili konuşmanın normal olmasını bekliyor musun ?

yanıt0
yanıt0
Cahil savar:

İslami kıyafet diye bir şey yoktur cahil kardeşim

yanıt1
yanıt2
tıntın:

İslami kıyafet nedir tarif eder misin. Kot kumaş cinsidir. Öyle yada böyle batıdaki bir kumaş cinsini kıçımıza giymek zorundayız. Şekli şemali bu kadar önemsemeyelim.

yanıt0
yanıt0
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title