Haberler

"Tanyeli'nin Çocuğu Eşinden Değil" Diye Karar Veren Mahkeme: DNA Testine Gelmediler

Güncelleme:

Mahkeme, ünlü dansöz Tanyeli'nin oğlunun, kocasından olmadığına karar vermişti. Yeni yapılan açıklamada Tanyeli'nin oğlunun, DNA testinden de kaçtığı belirtildi.

Oryantal Tanyeli'nin oğlu Taylan'ın iş adamı Yusuf Sadıkoğlu'nun olmadığına karar veren mahkeme gerekçesinde şunları belirtti: "Taylan, DNA testine gitmedi. Yapılan ihtarlar cevapsız kaldı. Kendisi de dava boyunca test için başvuruda bulunmadı"

OĞLU DNA TESTİ YAPTIRMAMIŞ

Kuyumcu Yusuf Uğur Sadıkoğlu'nun eski eşi Tanyeli ve oğlu Taylan Sadıkoğlu'na açtığı "Tanımanın iptali" davasında mahkeme 8 yıl sonra Taylan'ın Yusuf Sadıkoğulu'nun olmadığına karar vermişti. İstanbul Aile Mahkemesi Tanyeli ve oğlu Taylan ile ilgili gerekçeli kararını tamamladı. Mahkeme, Şişli Etfal Hastanesi'nden Taylan Sadıkoğlu'nun doğum kayıtlarını istedi. Hastane cevabında ise doğum kayıtlarına ulaşılmadığı ifade edildi. Soybağının reddi talebi yönünden DNA incelemesi yoluna başvuruldu ama Taylan Sadıkoğlu'nun kuruma sevki sağlanamadı.

İHTARA RAĞMEN TESTİ YAPTIRMAMIŞ

Zorla getirilme kararı çıkartılan Sadıkoğlu daha sonraları ihtar yapılmasına rağmen cevap vermedi. Zorla getirilme ve yapılan tüm ihtarlara rağmen davalı Taylan Sadıkoğlu'nun DNA incelemesi için başvuruda bulunmaması dikkat çekti. Tüm diğer delilerin göz önünde bulundurularak babasının Yusuf Sadıkoğlu olmadığına, soybağının reddine karar verildiği belirtildi.

TAYLAN İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Yusuf Sadıkoğlu, Tanyeli ile 19 ay evli kaldıktan sonra anlaşarak boşandıklarını Taylan'ı 5 yaşındayken kandırılarak nüfusa kayıt ettirdiğini söylemişti. Taylan'nın da öz oğlu olmadığını ileri sürmüştü. Mahkeme ise Taylan'ın babasının Yusuf Sadıkoğlunu'nun olmadığının tespiti ile soybağının reddine karar vermişti. Tanyeli ise iddiaları reddederek, "Taylan onun öz oğlu, 14 yaşında anne olmuştum. O hayatımı mahvetti" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Uğur Tanyeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Duman:

Eyyy alçak türk medyası doğu Guta da Esa da iftira atmaya devam edin. Ama diktatörünüz sizinde gözünüzün yaşına bakmayacak hepiniz iftiralarınız da boğulacaksınız.

4
12
yanıtYanıtla
....:

sende terörist değilsen bende ne olayım . ! ne o zoruna mı gidiyor askerlerimiz suriyede diye pis fistanlı terörist yanlısı !

yanıt1
yanıt0
...:

kess terörist ! hadi afrinee git leşlerin orada !

yanıt1
yanıt0
misofirr:

dansözlüğü bırakamamış bu kafayla kimse seni karı yerine koymaz mal gibi görürler seni tabi

14
0
yanıtYanıtla
MANYAK YAPTINIZ KLAN BİZİ:

Mahkemeyi takip ediyordum gece gündüz uykularım kaçmıştı iyi ki haber verdiniz en önemli dansöz Tanyeli ülkemizin en önemli sorusu şimdi ne olacak? Gene uykusuz geceler bizi bekliyor her gün bu haberi yapsanız da Tanyelisiz bırakmasanız bizi. İnşallah bu kanal da satılmıştır Demirörene de bu haberi yapan işten kovulur.

11
1
yanıtYanıtla
bora:

kim çarptı ozaman?

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

benden değil kesin

9
1
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN:

Kocasını aldatmış melğun.

9
0
yanıtYanıtla
GÜLÜ:

ISITIP ISITIP ÖNÜMÜZE SÜRÜN BÖYLE

7
0
yanıtYanıtla
Derviş:

Bu kadına çocuk yapan bence ahmak

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title