Haberler

Pınar Altuğ, Nihal Yalçın'la gerginlik yaşayan eski partneri Tamer Karadağlı'ya destek verdi

Güncelleme:

Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginliğe eski partneri Pınar Altuğ da katıldı. Tamer Karadağlı'ya destek çıkan Altuğ, "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz" dedi.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül aldığı sırada ilginç anlar yaşandı. Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar sergiledi. Bir süre sonra ise dayanamayarak konuşmaya devam ederken oyuncuya ödülünü uzattı. Bunun üzerine Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Bu gerginliğin gündem olmasının ardından Tamer Karadağlı'ya eski partneri Pınar Altuğ destek çıktı.

"HER AĞZINIZA GELENİ SÖYLEYEMEZSİNİZ"

Nişantaşı'nda görüntülenen Altuğ, Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile gerilim yaşayan eski partneriyle ilgili sorulan soruya, "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Tamer'in arkada öylece durması hoş bir görüntü oluşturmadı. O da orada misafir sonuçta" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Karadağlı Pınar Altuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

uCube :

Doğru söylemiş. Ödül alınır, ondan sonra konuşma yapılır. Bu kadın daha ödülünü almadan konuşmaya başladı ve ne olduğu çıktı zaten ortaya. ;))

68
25
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

tamer karadağlı, haklı neyı uzatıyor odul aldı yetmedı hala gundem olmaya calısıyor.madem anlamışsın SUS.

41
21
yanıtYanıtla
Pole star:

Dolar 9 lirayı geçmiş maaşlarımız erimiş biz hala bunların gündemiyle meşgul oluyoruz...

40
9
yanıtYanıtla
ERKAN :

istenen bu değil mi zaten. biraz oyalan uyu uyanınca bakarız

yanıt11
yanıt3
Barış Yalman:

Sen sanatçısın. Sanatçı boş konuşmamalı. Siyaset de yapmamalı. Hele ki böyle törenler de. Tamer Karadağlı ya teşekkür ederim.

21
11
yanıtYanıtla
Alper Çağlar:

Pınar hanıma helal olsun. Dost dediğin sıkışık günde gerek..

14
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title