Haberler

Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, Türk sinemasının usta isminin akrabası çıktı

Güncelleme:

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Miray Daner'in Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlhan Daner'le yakın akraba olduğu ortaya çıktı.

Son olarak Blu TV'de yayınlanan Saygı dizisinde rol alan Miray Daner, bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu rol aldığı 'Medcezir', 'Bir Litre Gözyaşı', 'Hakan Muhafız' ve 'Saygı' gibi sevilen projelerden tanınıyor.

USTA İSİMLE AKRABA ÇIKTILAR

Verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner, Aras Bulut İynemli ile kuzen olmasının yanı sıra, Türk sinemasının usta ismi İlhan Daner ile de akraba çıktı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İlhan Daner'in, Miray Daner'in dedesinin kardeşi olduğu öğrenildi.

ARAS BULUT İYNEMLİ'YLE DE AKRABALAR

Daner ile İynemli'nin kuzen olduklarını söylemiş Daner de "Evet, halamın oğlu" diyerek doğrulamıştı.

Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, Türk sinemasının usta isminin akrabası çıktı

İLHAN DANER KİMDİR?

İlhan Daner 30 Aralık 1938 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa tiyatro ile adım attı. Sinema oyunculuğuna 1957 yılında Mahşere Kadar filminde oynayarak başladı. Tiyatro ve sinema oyunculuğunun yanı sıra; senaristlik ve yönetmenlik de yapan İlhan Daner, "Seninle Bir Sonbahar" isimli bir de 45'liği bulunuyor. "Bizim Mahalle" dizisinde "Hayri Bey" ve "Sizin Dersane" dizisinde "Ferit" tiplemeleri ile televizyon izleyicilerinin de beğenisini kazandı. Komedi ağırlıklı sinema filmlerinde rol alan Daner, 1976 yılı yapımı olan Lüküs Hayat sinema filminin senaristliğini yaptı. İlhan Daner geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, Türk sinemasının usta isminin akrabası çıktıİlhan Daner

Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, Türk sinemasının usta isminin akrabası çıktı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Oğulcan Engin Miray Daner İlhan Daner Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title