Haberler

    İşte Alperen Duymaz'ın partneri

    Güncelleme:

    Son Yaz'la adını iyice parlatan genç ve yetenekli oyuncu Alperen Duymaz, dizinin final kararının ardından yeni projesini belirlenmişti. Erkek Severse isimli yeni bir dijital dizi için anlaşma yapan Alperen Duymaz'ın başroldeki kadın partneri belli oldu.

    Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gold Film'in Erkek Severse dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Gold Film'in beIN CONNECT için çekeceği "Erkek Severse" adlı dizinin hazırlıkları sürüyor. Ömür Atay'ın yöneteceği diziyi Aslı Zengin yazıyor. Dizide Alperen Duymaz bir online alışveriş sitesinin sahibi olan Kenan'a hayat verecek. "Erkek Severse" dizisinin kadın başrol karakteri Zeynep'e kimin hayat vereceği ise merak konusu olmuştu. Rolün sahibi belli oldu. "Erkek Severse"de Alperen Duymaz'ın partneri Büşra Develi oldu. Güzel oyuncu dizide eşinden boşanmış, 2 çocuğuyla ayakta kalma savaşı veren bir kadını oynayacak.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Alperen Duymaz Gold Film beIN Haberler

    Bakmadan Geçme

    Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title