Haberler

Ebru Akel, daha önce programına davet ettiği ünlü doktorla el ele görüntülendi

Güncelleme:

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Ebru Akel, daha önce programına davet ettiği Op. Dr. Melih Gündüz ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı Gümüşsuyu'ndaki bir mekana el ele girmesiyle ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sene 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Ebru Akel, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun, bir süredir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Melih Gündüz'le birlikte olduğu ortaya çıktı.

PROGRAMDA TANIŞTILAR

Günaydın'da yer alan habere göre, çiçeği burnunda çift Gümüşsuyu'ndaki bir mekana el ele girerken görüntülendi. Ebru Akel'in, Gündüz'ü yaklaşık bir yıl önce programında konuk ettiği, ikilinin orada tanıştığı öğrenildi. İlişkisi ortaya çıkan Akel, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

EVLİLİĞİ 8 YIL SÜRMÜŞTÜ

Ünlü sunucu Ebru Akel, 2012 yılında Özer Sancak ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuş ancak geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. 8 yıl evli kalan Akel'in 7 yaşındaki oğlu Eren'in velayeti de kendisinde kalmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çift, birbirinden maddi bir talepte de bulunmamıştı.

Ebru Akel, daha önce programına davet ettiği ünlü doktorla el ele görüntülendiEbru Akel ve Melih Gündüz

Ebru Akel, daha önce programına davet ettiği ünlü doktorla el ele görüntülendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ebru Akel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

serrari ferrari:

Zinanin adi ask yasamak oldu

151
30
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

bu doktor babası yaşında sanki yoksa benmi yanılıyorum..

95
41
yanıtYanıtla
İLAHİ ADALET:

EBRU HANIMDA 50 Lİ YAŞLARDA UYGUN YAŞLARDA YANI

72
20
yanıtYanıtla
Omer KARAGOZ:

Para sen nelere kadirsin Ihtiyarı genclestiriyor Cirkini güzelleştiriyor Gözleri kör ediyor Mevlam sen az verip aratma cok verip azdırma amin

20
3
yanıtYanıtla
uCube :

Tamam bu adam sayesin de, aşkın bakımlık ile alakasının olmadığının kanaatına vardım ve para daha ağır bastığını anladım. Paran varsa, elinden de tutturur, yolundan da döndürür. Hadi eyvallah, bugün de haber dozumuzu aldık. ;))

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title