Haberler

    David Hare: Bu yaşta bir adamın bu kadar genç bir kadınla öpüşmesi iğrenç ve çok yanlış

    Güncelleme:

    KENDİ FİLMİNİ ÖRNEK GÖSTERDİBir süredir sinema çevrelerinde konuşulan bu konuyla ilgili oyun yazarı ve yönetmen Sir David Hare'den de ilginç bir itiraf geldi.

    KENDİ FİLMİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

    Bir süredir sinema çevrelerinde konuşulan bu konuyla ilgili oyun yazarı ve yönetmen Sir David Hare'den de ilginç bir itiraf geldi. Hare, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği 2011 tarihli Page Eight adlı filmi de örnek gösterdi. Başrolleri paylaşan Rachel Weisz ile Bill Nighy arasındaki 20 yıllık yaş farkını gündeme getiren David Hare, iki oyuncu arasında senaryo gereği gerçekleşen öpüşme sahnesini "iğrenç ve çok yanlış" sözleriyle değerlendirdi.

    ARALARINDA 20 YAŞ FARK VAR

    Filmin çekildiği dönemde Bill Nighy 61, Rachel Weisz ise 41 yaşındaydı. Filmde Nighy, tecrübeli bir MI5 analistini, Weisz de onun sevgilisini canlandırıyordu.

    'ÇOK İĞRENÇ, ÖYLE DEĞİL Mİ?'

    David Hare bu itirafını, konuk olduğu Jay Rayner'ın Out to Lunch adlı podcast yayınında yaptı. Rayner, David Hare'in, Worricker üçlemesi kapsamında yer alan bu yapımda Nighy'nin oynadığı karakterin kendisinden 20 yaş genç kadınlarla flört edip durmasının nedenini sordu. Bunun üzerine David Hare de "Evet, bu iğrenç, değil mi?" diye yanıt verdi. Sonra da "Bu çok yanlış ve çok tipik biçimde erkek egemen" diye sürdürdü.

    BİRÇOK ÖRNEĞİ VAR

    Bu arada Hollywood yapımı filmler içinde, iki sevgiliyi oynayan kadın ve erkek başrol oyuncuları arasında çarpıcı yaş farkı olan filmler bir kez daha gündeme geldi. Onları da bir hatırlayalım istedik.

    13 YAŞ FARK

    Mila Kunis- Mark Wahlberg: İkili 2012 yapımı Ted filminde oynadı. Aralarında 13 yaş fark var. O dönemde Wahlberğ 41, Kunis 28 yaşındaydı.

    BOL ÖDÜLLÜ FİLM

    Jennifer Lawrence- Bradley Cooper: Bir döneme damgasını vuran 2012 yapımı Silver Linings Playbook (Umut Işığım) filminde başrol paylaşan ve birbirine aşık olan iki kişiyi canlandıran Lawrence ile Cooper arasında 15 yaş fark var.

    BOND İLE BOND KIZI ARASINDA 17 YAŞ FARK VAR

    Lea Seydoux- Daniel Craig: James Bond serisinin yeni halkası No Time To Die'ın yanı sıra serinin bir önceki filmi Spectre'de de birlikte kamera karşısına geçen iki oyuncu arasında 17 yaş fark var.

    LETO ROL ARKADAŞINDAN 18 YAŞ BÜYÜK

    Margot Robbie- Jared Leto: İki ünlü oyuncu, Suicide Squad adlı filmrde birlikte kamera karşısına geçti. Aralarında 18 yaş fark var.

    HEP GENÇLERLE KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR

    Rebecca Ferguson- Tom Cruise: Mission Impossible - Rogue Nation da kamera karşısına geçen iki oyuncu arasındaki yaş farkı 22.

    BİR DÖNEME DAMGA VURAN YAPIM

    Demi Moore- Robert Redford: Modern sinemanın en çok ses getiren yapıtlarından biri olarak hafızalarda yer eden Indecent Proposal'ın iki başrol oyuncusu arasında 26 yaş fark var.

    28 YAŞ FARK

    Emma Stone- Colin Firth; Magic in The Moonlight filminde başrol paylaşan oyuncular arasındaki yaş farkı 28.

    BİRİ 28, DİĞERİ 61 YAŞINDAYDI

    Catherine Zeta Jones- Sean Connery: 1999 yapımı Entrapment filminde kamera karşısına geçtikleinde Zeta Jones 29, Connery 68 yaşındaydı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Rachel Weisz Yönetmen Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title