Haberler

"Maçoları Severim Evlenmeye Bayılırım"

Güncelleme:

Binnaz Avcı "Gelinlik giyme isteği kadınların DNA'sında var" dedi ve ekledi: Ben de evlenmeye bayılıyorum.

Yeşilçam'ın ünlü ismi Suzan Avcı'nın kızı olan oyuncu Binnaz Avcı, 13 yıl aradan sonra setlere geri döndü. Daha önce 'Polis Dosyası', 'İbret', 'Ayrı Dünyalar' gibi pek çok sinema filminde ve dizide oynayan Avcı; bu kez 'İffet'te bir pavyon şarkıcısını canlandırıyor. 13 yıl içinde iki kez evlenip, ayrıldığını söyleyen Avcı'yla; yeni dizisini ve özel hayatını konuştuk.

Setlere neden ara verdiniz?

Çok yorulduğum için ara verdim. Bir de iş seni terk etmeden, senin işi terk etmen büyük lükstür. Geri dönmemin en önemli sebebi Sibel Can'dır. 1.5 senedir bana sektörde yer almam için inanılmaz baskı yapıyordu. Geçen yıl çok teklif almıştım ama onların hepsi bire bir sorumluk almam gereken işlerdi. 'İffet'teki konuk oyunculuk işime geldi. Hem potansiyelimi ölçmek, hem nabız yoklamak istiyorum.

GEREKSİZ ŞÖHRETLERDİK BİZ!

13 yıl ara vermenizde sektöre olan kırgınlıklarınızın nedeni de var mı?

Evet tabii, sektörle ilgili büyük kırgınlıklarım var. Aslında şimdi de aynı şeyleri hissediyorum. Bizim jenerasyonun büyük kısmı gereksiz şöhretlerdi çünkü güzel kadınlardık, yakışıklı erkeklerdik. Piyasa boşluğundan, basının sayesinde şöhret olmuştuk ama şimdi de hiçbir şeyin değişmediğini görüyorum. Sistem aynı şekilde devam ediyor.

Kendi çocuğunuzun da oyuncu olmasını ister miydiniz?

Çok yetenekli bir çocuksa tabii ki isterim ama hiç belli olmuyor bu işler. Ben 18 yaşına kadar annemle bir kare bile fotoğraf çektirmemiş, şöhrete çok karşı olan, İtalyan Lisesi'nde okuyan, rehberlik yapan bir kızdım. Bütün bunlar benim hikayemin dışında gelişti. O yüzden mutlak cümlelere inanmıyorum.

Kaç yaşındasınız?

Bazıları yaşını saklıyor ama ben saklamam; 42 yaşındayım. Allah bana bu yaşı nasip ettiği için haz alıyorum. Yaşı küçültmek çok komik, önemli olan bu yaşta böyle olabilmektir.

ÇOCUK DOĞURMAK İSTERİM

Son dönemde oyuncu olarak kimleri beğeniyorsunuz?

Meltem Cumbul ve Nurgül Yeşilçay olağanüstü oyuncular. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'un hakkını vermek, mankenlikten geldiler diye onlara söz söylememek lazım.

Bu sürede özel hayatınızda ne yaşadınız?

İki kez evlenip boşandım, sıra üçüncüde!

Evlilikleriniz neden yürümedi peki?

Genel olarak sorunun bende olduğuna inanıyorum çünkü adamlar ne kadar özümü gördüklerini iddia etseler de Binnaz Avcı'yla evleniyorlar. Ben evlendikten sonra adımı bile unutuyorum. Hayatımı eşime endeksliyorum, ev kadını modeline dönüşüyorum. Adam öyle bir kadın isteseydi, öyle biriyle evlenirdi.

Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Bayılıyorum evliliğe... "Evliliğe karşıyım" diyenlerin evlenme teklifi almadığına inanıyorum. Çünkü kadınız; gelinlik giymek ve bebek doğurmak DNA'mız da, kodlarımızda var.

Nasıl bir erkekle evlenmek istersiniz?

Erkeğin, bana erkek olduğunu hissettirmesini isterim. Maçoya yakın adam seviyorum.

Çalışmadığınız zaman nasıl geçindiniz?

Her imkanımı babam sağladı. Onun her zaman bana büyük desteği vardı. Evliliklerimde kocalarımdan fazla bir şey görmedim. Allah razı olsun karnımı doyurdular, o kadar. Bana kimse ev ya da araba almadı.

Çocuk doğurmayı düşünür müsünüz?

İsterim. İkinci kocamı boşarken hamileydim ama aldırdım. Hayatımın en zor kararıydı ama pişman değilim. Sancılı bir aşkın iki kahramanıydık. İlişkinin yürümeyeceğini bildiğim için, çocuğumuza da yazık olacaktı.

#Sayfa#

BU DİZİ BENİM İÇİN BİR SINAV

Bu diziden sonra sizi başka bir projede görecek miyiz?

Bu dizi benim için bir sınav olacak. İlk önce kendimi izlemek istiyorum. Ben oyunculukta alaylıyım ama anne karnından itibaren setlerde büyümüş biriyim. Bu yüzden biraz yırtıyorum. Daha önceki filmlerime, dizilerime rağmen bu sefer oyunculuğu çok ciddiye alıyorum, bir oyuncu koçuyla çalışıyorum.

ANNEM ŞOK GEÇİRDİ

Anneniz Suzan Avcı setlere dönmenize ne dedi?

Annem şok geçirdi çünkü yıllardır setlere dönmemi çok istiyordu ama ben istemiyordum. Bu haber karşısında çok mutlu oldu. Annem yıllardır ekmeğini oyunculuktan kazanan bir kadın. Bu işin ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyor.

Sahnelere dönmeyi düşünür müsünüz peki?

Sahneye çıkmayalı 14-15 yıl oldu ama şimdilik geri dönmeyi düşünmüyorum. Yine de büyük konuşmamak gerekiyor. Ben çok kaderciyimdir. Şimdi bunu yaşıyorum, yarın ne yaşarım bilemem.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Binnaz Avcı Suzan Avcı Sibel Can Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title