Haberler

Mabel Matiz... TRANPARAN GİYSİLİ RESMİNİ PAYLAŞTI, SİNAN AKÇIL'A GÖNDERME Mİ?

Güncelleme:

Sinan Akçıl katıldığı 2. sayfa programında "Ben dekolte giymem" dedi ardından erkek popçuların tarzını hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde eski eşine dair konuşan Sinan Akçıl gündem olmuştu. "Ben muhafazakar bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı'nın Amsterdam'da giydiği gelinlikten çok rahatsızım. Düğün gününe kadar görmemiştim gelinliği. Bana göre çok açıktı. Ben hayatımdaki kadınlarda bu kadar açıklığa karşıyım" diyen Akçıl, 2. Sayfa'ya konuk oldu.

Sinan Akçıl bu sefer de önce "Ben dekolte giymem" dedi ardından erkek popçuların tarzını hedef aldı.

Ekran görüntüsü 2023-09-18 134308

Akçıl konuşmasında "Benim yapım sanat dünyasındaki gevşeklikleri kabul etmiyor. Erkek popçuyla kadın popçunun kıyafeti sahnede ayırt edilmeli.

Transparan giyinen erkek popçular bana gevşek geliyor. Ojeyi kız arkadaşımda görmek isterim, rakibim erkek popçuda değil. Büyük rezalet!" dedi.

"Ben muhafazakar bir adamım" diyen Sinan Akçıl'ın transparan giyen erkek popçuları hedef almasına Mabel Matiz " Evet " Ozanlar da terler" vecizimin lansmanını sezonun son Harbiye konserinde yapmıştım. Konsere gelenler anladı" diyerek transparan fotoğraf paylaştı.

Bu paylaşım Sinan Akçıl'a gönderme olarak yorumlandı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Mabel Matiz (@mabelmatiz)'in paylaştığı bir gönderi

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Mabel Matiz Sinan Akçıl Magazin Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title