Haberler

Lale Devri'nde Herkesin Kaderi Toprak'a Bağlı

Lale Devri'nde Toprak vurulmuştur! Çınar, Toprak’ı hastaneye yetiştirmek için canını dişine takar. Hastaneye yetişirler, ancak Toprak ölümle pençeleşmektedir!

FOX TV'de yayınlanan Lale Devri dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

115. Bölüm Özeti

Toprak vurulmuştur! Çınar, Toprak’ı hastaneye yetiştirmek için canını dişine takar. Hastaneye yetişirler, ancak Toprak ölümle pençeleşmektedir! Ilgaz ailesi korkuyla beklerken polis de saldırganı soruşturmaya başlar. Çınar’ın şüphelendiği tek kişi Zümrüt olacaktır! Toprak ameliyattan çıkar. Ancak bu kez de komaya girmiştir! Çınar, Zümrüt’ün bir an önce tutuklanmasını ister. Ne var ki, aleyhinde delil bulmak kolay olmayacaktır. Zümrüt’ün yaptığının yanına kalacağını düşünen Çınar, hesap sormak için onun kapısına dayanır! Bu kez o da silahlıdır! Kerem, Çınar’ı vazgeçirmek için canla başla uğraşır. Ancak Çınar, Zümrüt’e, yaptıklarının cezasını ödetmekte karalıdır! Toprak, kendini vuranın Zümrüt olduğunu hatırlar. Kendine geldiğinde öğreneceği acı bir gerçek, bütün dünyasını alt üst edecektir. Komiser, Toprak’ı olayla ilgili sorgulamaya gelir. Herkesin kaderi Toprak’ın iki dudağının arasındadır artık!

Bölüm Tarihi: 25/05/2013

Kaynak: Star / Magazin

Lale Devri Ilgaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title