Haberler

Laf Eden Varsa İban Göndereyim

Güncelleme:

Seçil Gür, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı, konserlerinin başlaması üzerine bazı kesim tarafından eleştirilmesine sert cevap verdi.

Şarkıcı Seçil Gür, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.

Adanalı olduğunu söyleyen şarkıcı, "Milletçe başımız sağ olsun. Ailemden bir kayıp yok. Ailemde çok şükür herkes çok iyi" dedi. Normalleşmeye çalıştığını söyleyen Gür, "Geçtiğimiz hafta sahne almaya başladım. Hayatımıza devam etmek zorundayım. Tabii ki çok iyi değiliz. Çok kötü bir dönemden geçtik ve halen devam ediyor. Deprem konuşuldukça ben de kötü oluyorum" diye konuştu. Şarkıcı, "Deprem hayatınızda bir değişim yarattı mı?" sorusuna, "Kesinlikle yarattı. 6 Şubat'tan önce hiç derdim ve tasam yokmuş. Bu sözlerim yanlış anlaşılmasın ama kendimi iyi hissettim ve şükürcü oldum. Kendimi motive ederken, 'Bak bu hayatta neler var?' diye kendimi olumlamaya çalışıyorum" dedi.

'DEPREM KONUSUNDA KADERCİYİM'

Depremin unutulduğu konuşulmasına Gür, "Sosyal medyada paylaşım azaldığı zaman unutulduğu anlamına gelmiyor. Instagram ve Twitter, ne zaman acımızı paylaştığımız yer oldu? Az paylaşan, daha az mı acı çekiyor? Öyle bir şey yok" dedi. Şarkıcı, "Deprem sonrası evinizle ilgili düşünceleriniz değişti mi?" sorusuna, "Zaten depremden önce sosyal medyayı kapatıp, İstanbul'dan gitmek gibi bir hayalim vardı. Depremden dolayı sağlık ve korunaklı bir eve taşınma düşüncesi çok saçma geliyor. Bu afetin günü ve saati belli olmuyor. 45'inci katta bir toplantı sırasında depreme yakalanabilirsiniz. Bu konuda kaderciyim" cevabını verdi.

'PİYASADAKİ DURUŞUMA KIZDIM'

Konserlerin başlaması bazı kesim tarafından eleştirilmesine Gür, "İstemeyerek çıktım. İlk sahnemde repertuvarımda hareketli şarkılara yer vermedim. Müzik sadece eğlendirmek adına yapılan bir şey değil. Biraz dertleşmek amacıylaydı... Sadece ben değil ki, çalıştığım mekan, orkestra ve orada çalışanlar için hayatımızı devam ettirmek için mecburduk. Zaten ilk haftalar sahneye çıkmadım. Buna da karşı çıkanlar varsa IBAN'ı mı göndereyim, sonra konuşalım. Bana göre en iyi duyarlılık birilerine dokunmaktır. Sadece maddi değil, manevi de olabilir... Depremin birinci gününde piyasadaki duruşuma da biraz kızdım. 'Keşke daha çok çalışsaydım ve daha çok yardım edebilseydim' dedim. Keşke uçağım olsaydı da oralara yardım gönderebilseydim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

seçil gür Nişantaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title