Haberler

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Başrolünü Aras Bulut İynemli'nin üstlendiği Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını ekrana taşıyacak olan, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan Atatürk dizisi kadrosuna dünyaca ünlü isimleri katmaya devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrol olduğu diziye Harry Potter serisi ile ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson'dan sonra bir isim daha katıldı.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduEmma Watson

LA CASE DE PAPEL'İN BAŞROLÜ DE KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynadığı Helsinki rolü ile tanınan Sırp asıllı oyuncu Darko Peric, kadroya dahil oldu. Dünyaca ünlü isimlerle Türk oyuncuların bir araya geleceği Atatürk dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduDarko Peric

MÜZİKLERİ OSCAR ÖDÜLLÜ İSİM YAPACAK

Disney Plus'ın büyük projeleri arasında yer alan Atatürk dizisinin ilk sezonu 6 bölüm olarak hazırlandı. Dizinin müziklerini ise Zimmer, Interstellar, Dune: Çöl Gezegeni, Başlangıç, Sherlock Holmes, Karayip Korsanları gibi dünyaca ünlü projelerin müziklerini yapan Hans Zimmer üstelenecek.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil olduHans Zimmer

TÜRKİYE'YE OLAN SEVGİSİNİ DİLE GETİRMİŞTİ

La Case de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric, daha önce verdiği bir röportajda "Finlandiya şehri Helsinki karakterini oynamasaydın hangi şehri seçerdin" sorusuna "Türkiye'den İstanbul şehri" cevabını vererek sevgisini göstermişti.

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

La Case de Papel'in başrol oyuncusu Darko Peric, Atatürk dizisinin kadrosuna dahil oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Aras Bulut İynemli Darko Peric Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500

Yorumlar (5)

Points Grup:

bayan arkadaş eşini şişko arkadaşta masadaki ortağınımı canlandırcak?

8
36
yanıtYanıtla
Ramcoll Ramcoll:

Vatana millete ne katkın var konuşuyon sen hayırdır

yanıt23
yanıt3
Points Grup:

ramcoll kardeş hayırdır bişeymi oldu inan senden çok katkım vardır benim sen sıkıntı yapma

yanıt0
yanıt2
no government:

babanın pişmanlığısın sen biliyorsun dimi

yanıt1
yanıt0
Zulkarneyn :

batılı kendi gibi olan kişileri destekler. bizim en büyük kaybımız batının iğrenç yönlerini medeniyet diye alarak sırtımızı medeniyet ve çağdaş ilimlerin merkezi olan islama ve müslümanlığa dönmemiz oldu.

20
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title