Haberler

'Kurtlar Vadisi'nin Leyla'sı Yeni Proje İçin Saçlarını Kestirdi

Güncelleme:

'Kurtlar Vadisi Pusu'ya veda eden Çiğdem Batur önceki gün kısacık kesilmiş saçıyla Nişantaşı'nda görüntülenince, "Yeni proje için imaj değiştirmem gerekiyordu." dedi.

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur, sezon finali sonrası diziden ayrıldığını açıklamıştı.

DİZİDEN AYRILIR AYRILMAZ...

Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, arkadaşlarıyla bir araya gelerek yemek yedi ve sohbet etti. Diziden ayrılmasıyla büyük bir imaj değişikliğine giren genç oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı.

"İLERİDE AÇIKLAYACAĞIM"

Saçlarını kısacık kestiren ve makyajsız olan Batur, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Yeni bir proje için imaj değişikliği yapmam gerekti. Projenin ne olduğunu ileri ki zamanlarda açıklayacağım" diyerek kısa bir tüyo da verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çiğdem Batur Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

SERDAR:

TÜRKİYEDE BU DIZIYI IZLEYEN INSANLAR VARMI YA

13
10
yanıtYanıtla
DİDİMLİ:

lan geçen gün teknede 25 tane suriyeli oldu bunu haber yapmayın gidin bunun saçlarıyla alakalı haber yapın yazıklar olsun!!!

14
3
yanıtYanıtla
gozde:

zayiflamis. . . . . . . . . .

2
12
yanıtYanıtla
Hüsammetin:

Iyide bize ne.,

10
3
yanıtYanıtla
halk..:

Dillon Francis, DJ Snake - Get Low bu klibi izlediğimde hep bu kıza benzettiğim 23. ile 25. sn. sinde görünen kıza benzetiyorum yoksa o musunn

1
10
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Kişiliği oturmuş bir bayan Çiğdem hanım.

3
7
yanıtYanıtla
yaman:

bunada hersey yakisiyor. . . . . . . . . cirkin

7
3
yanıtYanıtla
aoy:

Heç olmamis tipsiiiizzzz

4
6
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Leyla hanıma başarılar diliyorum.

5
4
yanıtYanıtla
Bitlisli:

Maşaallah 3.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title