Haberler

Polat Alemdar, Türkmenler İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'da komutan Yasin'in önderliğini yaptığı ve Polat'a bağlı olan Siyah Sancak ekibi Suriye'ye girdi.

25 Şubat Perşembe akşamı 284. bölümüyle seyircisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu'da; Polat, kendisini Ali Candan olarak hatırlamıştır. Geçmişiyle yüzleşmeye başlayan Polat Alemdar, 'Elif'i görmem lazım' diyerek Murali'nin mekanından ayrılır ve Kızkulesi'nin önüne gider. Polat burada Elif ile geçirdiği zamanları hatırlamıştır. Öte yandan gündemdeki konuları es geçmeyen dizide Polat'a bağlı Siyah Sancak ekibi de Türkmenlere yardım için Suriye'ye girdi.

ŞEVKO'NUN OĞLUYLA KARŞILAŞTI

Polat'ın geçmişi kendisini bir türlü yalnız bırakmamıştır. Girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşır ve eski defterler yeniden açılır.

ARİEL POLAT'IN YAŞADIĞINI ÖĞRENDİ

Herkes Polat'ın öldüğünü sanmaktadır. Yaşadığını ise sadece Yusuf, Zeynep ve Murali bilmektedir. Ancak Ariel bu sırrı öğrenmiştir. Polat'ın yaşadığını bir türlü kabullenemeyen Ariel, adamlarına Polat'ı bulmalarını ve ona saldırmalarını emreder.

SİYAH SANCAK SURİYE'YE GİRDİ

Komutan Yasin ise önderi olduğu Siyah Sancak ile Suriye'ye girmiştir. Şedid'in ele geçirdiği Türkmen köyünde ise halk aç ve susuzdur. Köyde yaşayan halk açlıktan kırılmaktadır. Siyah Sancak bu köye büyük bir operasyon düzenler ve köyü Şedid'in militanlarından temizler. Siyah Sancak burada karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döner. Çünkü; Şedid'in militanlarının komutanı daha 14 yaşında bir çocuktur.

Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölümü 3 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Suriye Ariel Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

serhat:

İşye türkün gücü hayal ve masallarlan kendini avutursunuz büye sanal alemlerlen kendinizi avutun

21
14
yanıtYanıtla
Bu kimki:

Ufacik boyuyla sivri yüzüyle,,,Bi reklamini görmüstüm acayip sacma gelmisti...Ben israile gelmedin ben filistine geldim...Muhahaha oliiim bak kendine gel sen kimsen ulaaa...

20
8
yanıtYanıtla
vayandas:

Ark bu sacmaliklari izleyen kaldimi

19
4
yanıtYanıtla
biri:

sen galiba küçüklüğünde yeterince kumda mçamurda oynamadın geçmişe özlem var eşşek kadar oolmuşsun hala salak salak birilerinin fantesisi için oynadığını sanıyorsun kendine gel de somut adımlarla yürü ama nerde sende o cibiliyet ancak kuklalık palyaçoluk yaparsın iki alkış ayağını yerden keser insan müsveddeleri

15
4
yanıtYanıtla
içkiliydi bilmem ne Mobil-ANDROID:

hey yavrum hey anca rüyanızda yada dizilerde Polat gibi zırtolarla Suriye'ye girdiğinizi zannederek koyunları uyutursunuz

12
6
yanıtYanıtla
IŞİD.SİYAH SANCAK:

Siyah sancak x türkmen =işid Tarih sizi işid destekçileri olarak hatırlayacaktır.

9
5
yanıtYanıtla
ezikliğin sınırı yok:

siz kendinize hayalden bir med kavmi babil imparatorluğu kurdunuz. hayalden bir ingiliz baba buldunuz. binlerce senedir anadoludayız dediniz iran sizi bir kaç yüzyıl önce bu topraklara kovduğu halde. 200 senelik tarihinz yokken 5000 senelik hayali kürt tarihi uydurdunuz. bunları unuttunda uydurma bir dizinin senaryosumu battı sana. bu kadar ezik bir ırk görmedim. 1 tane devleti olmayan eziğin 16 resmi imparatorluğu olan bir ırka bunu söylemesi ne yaman çelişki ve ne kadar büyük eziklik:. . eziksiniz. .

9
2
yanıtYanıtla
Antepli:

Devam et sen polat türkiyenin reklamıdır gercekleri sanal ortamda cahillere anlat gardaş...

7
4
yanıtYanıtla
Halk:

Zaten bu film turkiyede adam birakmadi iyi iyi biraz suriyeye gitsin kafamiz rahat etsin bir dahada gelmez İNŞALLAH??????

9
0
yanıtYanıtla
bradicMobil-ANDROID:

ya siz daha bunu izliyonuzmu .me me

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title