Haberler

    Kültür-sanat aşkına... Seç, beğen, git!

    Güncelleme:

    (Uygar TAYLAN/utaylan@hurriyet.com.tr) KONSER- Nekropsi, 29 Eylül Çarşamba, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda.

    (Uygar TAYLAN/utaylan@hurriyet.com.tr)

    KONSER

    - Nekropsi, 29 Eylül Çarşamba, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda. 21.00'de başlayacak konserin bilet fiyatları 66-176 lira arasında.

    Yüzyüzeyken Konuşuruz 27 Eylül Pazartesi günü saat 21.00'de, Antalya Açıkhava Sahnesi'nde. Bilet fiyatları 89-224 lira arasında.

    - Fazıl Say, Ankara'da... 27 Eylül Pazartesi saat 20.30'da Bilkent Odeon'daki konserin bilet fiyatları 112-246 lira arasında.

    Gülşen bugün saat 21.00'de, Jolly Joker Vadİstanbul'da. Konserin bilet fiyatları şöyle: Bistro B 226 lira, Bistro A 339 lira, sahne önü 452 lira.

    - Selda Bağcan bugün, Ankara Armada AVM Açıkhava Sahnesi'nde. Bilet fiyatları 77-170 lira arasında.

    DANS

    Modern Dans Topluluğu İstanbul, sahnelere döndü. Çağdaş dansın beden dili üzerine kurulu dinamizmini 5 farklı koreografiyle yansıtan 'Yeni Hayat', 28 Eylül Salı, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi'nde. Saat 20.00'deki etkinliğin bilet fiyatları 40-65 lira arasında değişiyor.

    STAND-UP

    Hasan Can Kaya, 'Stand-up Party' ile 27 Eylül Pazartesi, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda. Biletler 165-396 lira arasında.

    'Kaan Sekban Saçmalar' gösterisi bugün Harbiye Cemil Topuzlu'da. Bilet fiyatları 99-220 lira arasında.

    SERGİ

    Bu yıl beşinci kez gerçekleşecek olan BASE, 29 Eylül-3 Ekim arasında Tophane-i Amire'de. Sergide, 32 üniversiteden 100 yeni mezun sanatçının 114 eseri yer alacak.

    Ali Bilge Kaya, 'Dört veya Kaotik Kentlerin Çözülmüş Sessizliği' sergisiyle 30 Ekim'e kadar, x-ist Karaköy'de.

    Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, 13 sanatçının eserlerinin bir araya geldiği 'Büyücü ve Bahçe' isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. 31 Aralık'a kadar görülebilir.

    'Meydan', Alkan Aksoy, 2021

    FESTİVAL

    Tube&Berger, Aksak, Hemi ve Ecem Seçkin'in performanslarının yanı sıra Reach Geblo ve Sabahat Karcı'nın çalışmalarının yer alacağı 'Garden-X Carnaval', yarın saat 15.00'te Hilton İstanbul Bosphorus'ta. Bilet fiyatı 155 lira.

    Kadıköy Çizgi Festivali başladı. Bugün ve yarın Yoğurtçu Parkı'nda düzenlenecek festivalde söyleşilerden canlı çizimlere, imza günlerinden çizgi roman mezatına kadar birçok etkinlik ziyaretçileri bekliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Cemil Topuzlu Eylül Haberler

    Bakmadan Geçme

    Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title