Haberler

Kuaförüm Sensin'de duygusal anlar! 1,5 ay önce annesini kaybeden Bülent Ersoy, hıçkırıklara boğuldu

Güncelleme:

Yakın bir zaman önce hem annesini hem de en yakın dostu Nur Yerlitaş'ı aynı günde kaybeden Bülent Ersoy, jürilik yaptığı Kuaförüm Sensin'de hıçkırıklara boğuldu. Annesinin fotoğrafını her gece öptüğünü söyleyen Ersoy, "Arkamda dua okutacak kimsem kalmadı" dedi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin, dün 274. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz nisan ayında annesi Necla Poyraz'ı kaybeden Bülent Ersoy, jüri üyesi olduğu Kuaförüm Sensin yarışmasında duygusal anlar yaşadı.

"ÇOCUĞUM YOK, KİMSEM YOK"

Bülent Ersoy, programdaki bir yarışmacının kendisi ile ilgili bir anısını anlatması ve kendisini mutlu ettiği için teşekkür etmesi üzerine duygusal anlar yaşadı. "70 yaşındayım ve tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. O yüzden insanları mutlu etmek istiyorum" diyen Diva, yakın zamanda kaybettiği annesinin acısını ve yaşadığı korkuları hıçkırıklarla ağlayarak paylaştı.

Kuaförüm Sensin'de duygusal anlar! 1,5 ay önce annesini kaybeden Bülent Ersoy, hıçkırıklara boğuldu

HERKESİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Annesinin kendisi için yerinin bambaşka olduğunu söyleyen ve her gece fotoğrafına bakarak ağladığını anlatan Bülent Ersoy, "Annemi çok özlüyorum" dedi. Diva, profesyonel olduğu için vazifesine devam ettiğini ama annesini kaybettikten sonra hayatta hiçbir beklentisinin kalmadığını da gözyaşlarıyla itiraf etti. Zeki Müren'in "Annem" şarkısına eşlik eden Diva hem ağladı hem de sevenlerini ağlattı.

Kuaförüm Sensin'de duygusal anlar 1,5 ay önce annesini kaybeden Bülent Ersoy, hıçkırıklara boğuldu

"ARKAMDAN DUA OKUTACAK KİMSEM KALMADI"

Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Behiye Aksoy gibi en yakın dostlarını kaybettiğini hatırlatan Diva, annesiyle aynı günde ölen Nur Yerlitaş'ı anarak "Şimdi hepsi Zincirlikuyu'da, bir ben kaldım" ifadelerini kullandı.Vefat eden dostları için sürekli dua okuttuğunu söyleyen Ersoy, "Benim arkamdan dua okutacak kimsem kalmadı" diyerek herkesi yasa boğdu.

GÖZDE KANSU AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

Bülent Ersoy'un yaşadığı acı ve gözyaşları stüdyodaki herkesi derinden etkiledi, sunucu Gözde Kansu, Diva'yı teselli etmek için konuşmakta zorlanırken, tüm yarışmacılar ve Kuaförüm Sensin ekibi de duygusal anlar yaşadı.

Kuaförüm Sensin'de duygusal anlar! 1,5 ay önce annesini kaybeden Bülent Ersoy, hıçkırıklara boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Bülent Ersoy Haberler

500

Yorumlar (55)

Röntgenci:

Kime ne hayrın oldu ki kimden dua bekliyorsun Her türlü rezilliği yaşa sonrada dua bekle. . . oldu cnm başka emrin. . . 70 gelmiş hele şunun haline . . sirk palyaçosu bundan daha sade

13
5
yanıtYanıtla
Deniz:

Başın sağolsun. Vaadesi dolan gidiyor, hepimiz gideceğiz bir gün. Allah imanla bu dünyadan gitmeyi nasip etsin. Hayatta iken tövbe kapısı açık. Yaşantınla çok kötü örnek oldun insanlara. “Allah’ım benim günahlarım yüzünden annemi cezalandırma” diye ağladığına göre yanlışlarının farkında olduğun görülüyor. O söylediklerin vicdanının sesiydi. En iyisi geç olmadan güzel bir tövbe et. Allah’a sığın ve ahirete hazırlan. Bunu hepimizin yapması lazım tabiki. Kimse ibadetine güvenmesin, son nefeste imanı koruyabiliyorsak ne mutlu bize. Nasıl yaşarsak öylede ölürüz, bu yüzden herzaman ölümü bekliyor olmamız lazım.

17
1
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Reytingler istedikleri gibi değil herhalde. . . Bu kadar ağladıklarına göre. . . . .

16
2
yanıtYanıtla
Mert:

Bulent ersoyun reytinge ihtiyacimi var ne alaka

yanıt3
yanıt3
ÇINAR:

KAÇ YAŞINDASIN MERT. . . . PROGRAMI BİR SEN ve 65 YAŞ ÜSTÜ İZLİYOR EMİN OLL. . . . .

yanıt1
yanıt0
ercan:

bir üzüldük sormayın

11
3
yanıtYanıtla
ANNEM:

Dünyada 7 milyar insan var, Bunların 2 milyarı açlık çekiyor: Günde 25. 000 kişi açlıktan ölüyor. . Bunun sebebi, yer yüzündeki en değerli madenlerin, elmas, altın, petrol, uranyum gibi ülkelerin sömürülerek çıkarılması. Bu altınları Bülent takıyor. Elmasları Bülent takıyor. Saatte 1040 kişi. . ölürken annesi 80 senede ölüyor ve hepimiz Bülent''in annesine ağlıyoruz. .

14
0
yanıtYanıtla
Aga:

Yapma bulo abi ama

8
6
yanıtYanıtla
KulHakkıYemeyiniz:

Bülent hanım, lütfen, kişi haklarına saygı rica ediyorum

yanıt2
yanıt3
Ahmet mutlu:

Bülent abla. Ben sana her gün dua eder okurum bir zat .sana annede diyebilirim yeterki sen beni evladın kabul et miras bırak bana

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title