Haberler

Konserinde canlı müzik yapması engellenen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarını canlı okudu

Güncelleme:

16 yıl aradan sonra Bodrum'da sahneye çıkan Mahsun Kırmızıgül'ün polisler tarafından canlı müzik yapmasının engellendiği ileri sürüldü. Engelleri önemsemeyen Kırmızıgül, şarkılarını canlı bir şekilde söyleyerek mekana gelenlerden de hiçbir ücret alınmayacağını söyledi.

Yeni albüm heyecanı yaşayan Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl aradan sonra Bodrum Yalıkavak'ta sahneye çıktı. Yıllar sonra hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayan Kırmızıgül'ün konserinde ilginç anlar yaşandı.

KONSERE GELENLERDEN ÜCRET ALINMADI

Habertürk'te yer alan habere göre; emniyet güçleri, Mahsun Kırmızıgül'ün canlı müzik yapmasını engelleyerek müziği kapattırdı. Yıllar sonra sahneye çıktığını ve böyle bir talihsizlik yaşadığını söyleyen Kırmızıgül, engellere aldırış etmeden şarkılarını mikrofonsuz canlı okumaya başladı. Konserine devam eden sanatçı, "Bu akşam hiçbirinizden ücret alınmayacak, hepiniz bizim misafirimizsiniz" ifadelerini kullandı.

Konserinde canlı müzik yapması engellenen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarını canlı okudu

"SANATA VE SANATÇIYA YAZIK EDİYORLAR"

Yaşadığı durum hakkında konuşan Mahsun Kırmızıgül, "Bu akşam buraya ben size olan saygımdan dolayı çıkıyorum. Sanata ve sanatçıya yazık ediyorlar. Dilerim ki en kısa zamanda bu durum çözülür" ifadelerini kullandı.

Konserinde canlı müzik yapması engellenen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarını canlı okudu

Konserinde canlı müzik yapması engellenen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarını canlı okudu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mahsun Kırmızıgül Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (4)

TT:

Türkücü olarak hayatımıza giren Lo Lo Mahsun yönetmen olarak Türkiye yi küçümseyen filmlerinde başarılı olamayınca tekrar türkücü olmaya karar vermiş...Tren kaçtı ama kovalarsan yakalayabilirsin...De hade tabana kuvvet...

196
107
yanıtYanıtla
hasan:

bizde ölünce daha değerli oluyor

48
57
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Para verseydi daha çok izlenirdimi bence bidaha öyle yapsin

44
17
yanıtYanıtla
emre karakuş:

sanatçı mı?

24
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title