Haberler

Kızı Melodi'nin Ödülünü Alan Ceylan Mutluluktan Havaya Uçtu

Güncelleme:

Kızı Melodi'nin mezuniyet törenine giden Ceylan, kep töreninde kızına 3'üncülükle mezun olduğu için verilen ödülü alınca mutluluktan havaya uçmuş.

Armağan Çağlayan'ın programına katılan ünlü türkücü Ceylan, Kanada'da öğrenim gören kızının üçncülükle mezun olduğunu ve mezuniyet törenine kendisininde davet edildiğini söyledi. Kızına verilen ödülü kendisinin aldığını söyleyen Ceylan, "Ve o ödülü kep töreninde sahneye beni çağırıp bana verdirdiler. Bana çok büyük bir mutluluk yaşattı" dedi.

KIZINI İLK DEFA ANLATTI

Sunuculuğunu Armağan Çağlayan'ın yaptığı ve haftaiçi her gün yayınlanan "Hepsi Bugün"e ünlü türkücü Ceylan konuk oldu. Ceylan magazin dünyasından itinayla uzak tutuğu kızı ve oğlunu ilk defa Armağan Çağlayan'a anlattı.

"BANA ÇOK BÜYÜK BİR MUTLULUK YAŞATTI"

Kızı Melodi'nin Kanada'daki okulunu bitirdiğini söyleyen Ceylan, "Melodi şu an Kanada'da. Okulunu üçüncülükle bitirdi. Ve o ödülü kep töreninde sahneye beni çağırıp bana verdirdiler. Bana çok büyük bir mutluluk yaşattı" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Armağan Çağlayan Kanada Ceylan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title