Haberler

"Kıvanç Tatlıtuğ'u Tanımıyorum"

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı "Kıvanç Tatlıtuğ'a her hangi bir teklif götürmedim. Kendisini tanımıyorum" dedi.

Geçtiğimiz aylarda ortadoğuda büyük hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ'u klibinde oynatmak için teklif götürüldüğü haberlerine Ortadoğunun en önemli kadın seslerinden olan Nancy Ajram'dan yalanlama geldi. magazintiktik.com'a özel açıklamalar da bulunan Ajram, "Kıvanç Tatlıtuğ'a her hangi bir teklif götürmedim. Kendisini tanımıyorum" dedi.

Geçen gün İstanbul Shoppin Fest de konser vermek için İstanbul'a gelen Lübnanlı şarkıcı Nancy Ajram, Arap dünyasında Nur adıyla yayınlanan Gümüş dizisi ile ortadoğuda ünlenen Kıvanç Tatlıtuğ'u klibinde oynatmak istediğine dair haberler yayınlanmıştı. Daha önce Rula Said'in klibinde rol alan Tatlıtuğ'dan kariyer planlamasın da bundan böyle kliplere yer vermeyi düşünmediği haberleri yayınlanmıştı. Ajram, "Türkçe şarkı söylemeyi çok isterim. Klibimde Türk oyuncu oynatmak isterim ancak bununla alakalı şuanda bir çalışmamız yok" dedi.

MUHTEŞEM YÜZYIL HAYRANI ÇIKTI

Ortadoğu'da yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin hayranı çıkan Ajram, "Ortadoğu da herkes gibi bende Türk dizilerini hayranlıkla izliyorum. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisini. Orada Sultan Süleyman'a hayranım" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Muhteşem Yüzyıl Nancy Ajram İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title