Haberler

Kıvanç Talu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı

Güncelleme:

Kıvanç Talu'nun 11 yıl önce Kenan Işık'ın sunduğu yarışmada elendiği ortaya çıktı. Talu'nun Kenan Işık ile aynı okuldan mezun oldukları diyalogları dikkat çekti.

Şuan nerede oldukları ile ilgili bir çok iddiayla gündemde olan Talu'nun o zamanlar rahat bir yarışma çıkarması dikkat çekti.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre 'Var Böyle Tipler' adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen ve 100 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilen Kıvanç Talu'nun kim milyoner olmak ister yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. 11 yıl önce Kenan Işık'ın sunduğu programda 5. soruda elenen Talu'nun Kenan Işık ile aynı okuldan mezun oldukları diyalogları dikkat çekti.

Kıvanç Talu ve eşi reklamcı Beril Talu, ponzi sistemiyle etrafındaki birçok kişiyi ve çalışanlarını da dolandırdıkları iddiasıyla Türkiye'nin gündemine otururken iler ki günlerde bir açıklama yapacakları da iddia edildi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Kıvanç Talu Kenan Işık Suç Sosyal Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title