Haberler

Kırmızı mayolu pozuna "düşsen kırılan yerin kaynamaz" yorumu yapılan Pınar Altuğ çılgına döndü

Güncelleme:

Kırmızı mayosuyla amuda kalktığı anları, sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, bir takipçisinden gelen "Düşsen kırılan yerin kaynamaz" yorumuna çıldırdı. Altuğ, "Kırılmaz siz rahat olun. Ya da çatlayın bilemedim" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve fit görüntüsü nedeniyle sık sık gündem olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un son yaptığı kırmızılı mayolu paylaşım da ilgi gördü. Altuğ, kırmızı mayosuyla amuda kalktığı anları Instagram hesabından takipçilerine aktardı.

"BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİRMEK İYİDİR"

Altuğ paylaşımına, "Bazen bakış açını değiştirmek iyidir. Nereden biliyorsun hayatın altının üstündün daha iyi olmayacağını" notunu düştü.

"RAHAT OLUN YA DA ÇATLAYIN"

Pınar Altuğ'un paylaşımı oldukça fazla yorum aldı. Bazı takipçileri Altuğ'u tebrik ederken bazıları ise yaşına gönderme yaptı. Altuğ her yoruma üşenmeden yanıt vermesiyle dikkat çekti.

Kırmızı mayolu pozuna 'düşsen kırılan yerin kaynamaz' yorumu yapılan Pınar Altuğ çılgına döndü

Altuğ bir takipçisinin, "Bu yaşta iyi cesaret düşsen kırılan yerin kaynamaz" yorumuna "Kırılmaz siz rahat olun ya da çatlayın bilemedim" yanıtını verdi.

Kırmızı mayolu pozuna 'düşsen kırılan yerin kaynamaz' yorumu yapılan Pınar Altuğ çılgına döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Pınar Altuğ Instagram Haberler

500

Yorumlar (5)

Alev Biçer:

Maşallahı var taş gibi bir kadın, neden çekemezler anlamadım, yaşa takılıp çekememezlik yapanlar siz galiba 45 - 50 yaşlara geldiğinizde ölüp gömülmek istiyorsunuz.... şahane görünüyorsunuz pınar hanım

76
40
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Pınar Altuğ çok bakımlı yaşına rağmen kendisine çok dikkat eden güzel bir ünlü. Onu çekemeyen kendi tanıdıkları başka isim altında yorum yapıyor veya yaptırıyorlar.

52
50
yanıtYanıtla
cactus cacar:

Bunu yazan kesin 30 yaşında 150 boy 75-80 kilo tek sporu dedikodu olan tipik.

69
17
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

olmadı pınar hanım amuda kalkanı değil de yaş problemlerini mi çözelim.

7
17
yanıtYanıtla
Sessiz Çırpınış:

Bu kadinla neden uğraşırlar anlamış degilim. Bunu söyleyen vatandaş sanırım o yaştayken bastonlu olacağını düşündüğü için cekemedi.

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title