Haberler

Kiraz Mevsimi Dizisine Taze Kan Geliyor

Güncelleme:

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu Atilla Saral dahil oldu. Saral, Ayaz'ın babasını canlandıracak.

Süreç Film – Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını yaptığı; başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisine sürpriz transfer!.

DİZİYE AYAZ'IN BABASI DAHİL OLACAK

Böyle Mi Olacaktı, Gelin, Şöhret ve son olarak Zeytin Tepesi isimli dizide oynayan tecrübeli oyuncu ve eski manken Atilla Saral, ilgiyle izlenen gençlik dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Ayaz'ın babasını canlandıracak Saral, 30. bölümle beraber dizide yer alacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

serkan çayoğlu kiraz mevsimi ali gündoğdu atilla saral Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

komutanMobil-ANDROID:

ne sacma bir dizi.millet siyirmis

12
12
yanıtYanıtla
Behcet sacarMobil-ANDROID:

artik tv den kalksada kurtulsak..

8
9
yanıtYanıtla
büşra:

YAKIŞIRRRR

5
11
yanıtYanıtla
Gülcan denizMobil-ANDROID:

Çok uz attılar

9
7
yanıtYanıtla
gamze:

Bazı yerlerde saçmalıyorlar ama ginede çok güzel

5
9
yanıtYanıtla
yeterMobil-ANDROID:

ne kadar sacme haber ne kadar rezillik varsa bu haber sitesinde

6
4
yanıtYanıtla
IRMAK SU KARACAmobilWeb@haberler.com:

EGER OYKU OLURSE BEN BU DIZI SEYRETMEM HEM ZATEN DIZIYE ATLLA SARAL YANI AYAZ IN BABASI DAHIL OLDU IYICE MAFAOLUR BU NE YA ONCE GUZEL SONRA KOTU.AYNI KACAK GELINLERINKI GIBI BENCE SENERYOCULAR KOTU IZLEYICILER DE UZULUYOR BENCE KIRAZ MEVSIMI DIGER DIZILERE BENZEMEYE BASLADI:-D:-D

2
6
yanıtYanıtla
yazarMobil-ANDROID:

babası ölmüş birine nasıl baba biçecekler göreceğiz...

6
2
yanıtYanıtla
BetulmobilWeb@haberler.com:

Ama babası olmustu, biraz sacma ama olsun ben hala izlemeye devam ederim:*kiraz mevsimini seviyorum

4
2
yanıtYanıtla
Gerçekşuki:

Sanki asktan baska hayatta hic bir sey yok sanki tek işleri sadece birbirleriyle olmak bunlar yüzünen ergenler zıvanadan çıktı. . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title