Haberler

Kır Zincirlerini Gel Aşka!

Güncelleme:

Bir dönem Mahidevran Sultanı canlandıran ünlü oyuncu kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi.

Uzun süredir kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Kenan Ece ile birlikte olan Hatice Aslan, Kartalkaya'da tatilde görüntülendi.

Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği 'Üç Maymun' filmindeki performansıyla şöhretini pekiştiren fakat daha önce de bir çok filmde oynayan, Hatice Aslan (50), altı aydır meslektaşı Kenan Ece (32) ile birlikte. Çift, hafta sonu Kartalkaya'da tatil yaptı.

FENA DAĞITTILAR!

Gündüzleri kayak yapan çift, önceki akşam ise soluğu otelin gece kulübünde aldı. Yaklaşık 6 aylık ilişkilerinde basına poz vermekten kaçınan Hatice Aslan ile Kenan Ece, fena dağıttı. Alkol ve müziğin etkisiyle kendilerinden geçen ünlü çift, etrafa aldırış etmedi. Hatice Aslan'ın genç sevgilisiyle yaptığı dans şovu objektife böyle yansıdı.

UMURUNDA MI DÜNYA?

Kaldıkları Kaya Palazzo Otel'in gece kulübüne giden Hatice Aslan ile Kenan Ece'nin dünya umurunda değildi. Çift, aldıkları alkolün de etkisiyle ilerleyen saatlerde 'aşk şovu' yaptı.

Şuan ki şöhretini Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle ve Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Üç Maymun Filmiyle kazanan Hatice Aslan 2003'te çekilen Hürrem Sultan dizisinde Mahidevran'ı canlandırmıştı.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları'nda ise Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı.

Hatice Aslan şu anda ise Lale Devri dizisinde oynamaktadır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Hatice Aslan Kartalkaya Kenan Ece Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title