Haberler

Kenan Doğulu'dan Çocuklar İçin Anlamlı Konser

Kenan Doğulu Çocuk Bayramı'nda Darüşşafakalı Çocuklar Yararına Konser Verdi.

Darüşşafakalı öğrenciler yararına düzenlenen yardım konseri için bu yıl Kenan Doğulu sahne aldı. Darüşşafaka'nın 'Eğitimle Değişen Yaşam' yaklaşımıyla organize ettiği ve daha önce Sezen Aksu ve Ferhat Göçer'in gerçekleştirdiği Darüşşafakalı çocukların yararına yapılan yardım konseri için bu yıl Kenan Doğulu ücretsiz konser verdi.

Konser öncesi sahneye konuşmacı olarak Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Yıldırım ve Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencisi Ahmet Cüce birlikte çıktı. Zekeriya Yıldırım yaptığı konuşmada gecenin önemine değindi. Ahmet Cüce ise Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında aldığı eğitimden bahsedip, Kenan Doğulu'ya teşekkür etti.

Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da gerçekleştirilen konserde Doğulu'ya ilk parçasında Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında okuyan 4 öğrenci dans ederek eşlik etti. Bilet fiyatlarının 112, 89, 67 ve 56 tl den satıldığı konseri yaklaşık bin kişi izledi. Salonu tamamen dolduran Doğulu hayranları, tüm parçalarda sanatçıya alkış tutarak eşlik etti.

Tüm gelirin Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda eğitim gören 800'ü aşkın öğrencinin eğitim masrafları için harcanacağı konser yaklaşık iki saat sundu.

Ceren KARASU- Tahsin LALE/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title