Haberler

KDV ve harçlara yapılan zammı gören Nurgül Yeşilçay sessiz kalamadı: Vergiler, zamlar günaydın

Güncelleme:

2023 vergi ve harçlara gelen zamları gören oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından efektle kendisini yaşlandırdığı bir fotoğrafı yayınlayarak "Vergiler, zamlar günaydın" ifadelerini kullandı.

Katma Değer Vergisi'ne (KDV) artış yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre yüzde 18 olan KDV yüzde 20'ye; yüzde 8 olan KDV yüzde 10'a yükseldi. Noter, tapu, pasaport, vize, diploma ve trafik harçları dahil maktu harçlara da yüzde 50 oranında zam yapıldığını gören Nurgül Yeşilçay, efektle kendisini yaşlandırarak "Vergiler, zamlar günaydın" dedi.

ZAMLARA SESSİZ KALMADI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bugün getirilen zamlara da sessiz kalmayan Yeşilçay, 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kendisini yaşlandırarak başörtüsü taktığı bir fotoğrafını paylaşarak "Vergiler, zamlar günaydın" notunu yazdı.

KDV ve harçlara yapılan zammı gören Nurgül Yeşilçay sessiz kalamadı: Vergiler, zamlar günaydın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Orhan D:

Mevcut hükümete bu seçim de oy verirken bu kadar kazık yiyeceğimizi ön göremedik. Türkiye'mde yaşayan halkımızdan özür dilemek çözüm değil ama tüm samimiyetimle özür diliyorum. Gerçekten oy verdiğimiz için çok üzgünüm.

127
118
yanıtYanıtla
cemal68:

Arkadaş haklısın ama kime oy verecektim. Karşısındaki adam önüne geleni içine topladı bir de hdp denen katil destekçilerine de yeşil ışık yaktı. Bunlar mı güzel ülkemi yönetip doğru kararlar alacaklardı. Bizim şovmenlere sürekli kendi ideolojisinden sapan kişilere güvenimiz yok maalesef. Kötünün iyisi de bu partiydi ona verdik oyumuzu. Hepsine yazıklar olsun ne diyeyim.

yanıt19
yanıt36
Ahmet :

İsine bak işine vergi almayan bir devlet vergi wlmaya başladı odeyeceksiniz ulan nurguld3 odeyecek

yanıt22
yanıt29
Serkan Aydemir:

Siz bi susun artık, bu dünyada cenneti yaşayıp herkese cehennemdesiniz hissi vermeye çalışanlar bi susun artık.

131
113
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

herkes işine haydee.. bak yaz geldi sahile in foto çektir bol bol belki bir dizide rol kaparsın...

100
108
yanıtYanıtla
Alaaddin:

Size ne oluyor yaa... Şikayet edenlere bakın hep parası olan insanlar. Neden? Çünkü paraları azalıyor!! Mehmet amca, Ayşe teyze umurlarında değil...! Ünlümüz ne yapıyor? Havalimanında Amerika Miami seyahati öncesi! pizza 500TL olmuş diye fiş gösteriyor, isyan ediyor :) benim twiterci Berk kardeşimde galyana geliyor :))))))

62
116
yanıtYanıtla
Gabriel:

Siz sorgusuz sualsiz her şeye yarabbi şükür dediğiniz için olabilir mi hani bi mantık anlama idrak etme olmayınca

yanıt68
yanıt32
Turgut Aydın:

Senin gibi makarnaya alışmışlar için zamlar fark etmezzz

yanıt28
yanıt27
Alaaddin:

(Kuruçeşme tatilindeki) Nurgül Yeşilçay: "Bak bir post attım millet birbirine girdi. İyi etkilişim oldu he... Neyse al şu 11.000 lirayı 12 lahmacun 4 ayran al gel de karnımızı doyuralım, üstü Gabriel'e bahşiş kalsın" :DDDD

yanıt22
yanıt16
Alaaddin:

Nurgül Yeşilçay: Turgut'a da 1 lahmucun alıver :DDDDDDDDDDDDDDD

yanıt16
yanıt7
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title