Haberler

Survivor'dan Gelerek Başrol Oynadığı Filmi İzleyen Hilmi Cem'in Duygusal Anları

Güncelleme:

Survivor yarışmasında olduğu için başrol oynadığı Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminin galasına katılamayan Hilmi Cem, ödül oyunu kazanarak İstanbul'da filmini izledi. Filmi ilk üç günde 30 bin kişinin izlediğini öğrenen Hilmi Cem, duygusal anlar yaşadı.

Vecihi Hürkuş'un hayatının anlatıldığı, 'Hürkuş: Göklerdeki Kahraman'ın geçtiğimiz hafta galası yapıldı. Ancak filmin başrol oyuncusu Hilmi Cem İntepe, Survivor`da olduğu için katılamadı.

ÖDÜL KAZANARAK GELDİ

Geçen hafta vizyona giren "Hürkuş: Göklerdeki Kahraman" filminin başrol oyuncusu Hilmi Cem İntepe, "Survivor" yarışmasından İstanbul ödülünü kazanıp 1 günlüğüne İstanbul'a geldi. İntepe, 1,5 günlük ödülünü Vecihi Hürkuş'u canlandırdığı filmin özel gösterimine katılarak değerlendirdi.

Kazandığı Ödülle Başrol Oynadığı Filmi İzleyen Hilmi Cem'in Duygusal Anları

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan genç oyuncu, kendisi için hazırlanan doğum günü sürpriziyle de duygu dolu anlar yaşadı. Gösterime İntepe'nin rol arkadaşı Gizem Karaca ile ailesi de katıldı. Geçen hafta vizyona giren film ilk üç günde 30 bin kişi tarafından izlenmişti.

Kazandığı Ödülle Başrol Oynadığı Filmi İzleyen Hilmi Cem'in Duygusal Anları

"RÜYA GİBİ BİR GÜN GEÇİRDİM"

Filminin gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hilmi Cem İntepe, "Rüya gibi bir gün geçirdim, heyecanımı paylaşan tüm sevenlerime teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hilmi Cem İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

Adınızı Yazın:

Dönemin aptalları bu adama sayısız ceza kesti trenle uçağını parçalamak zorun da kaldı okulları kapatıldı bize bilim ilim insanı lazım değil bize salvar sarık ile din satan şarlatanlar lazım :)

9
17
yanıtYanıtla
x:

Bir araştır bakalım kimler bu adamın önünü kesti senin bahsettiğin gibi şalvar sarık giyen şarlatanlarmı yoksa AYDIN geçinen senin gibi zavallılarmı. Allah sana ve senin gibi düşünenlerin eline bırakmasın bu Ülkeyi!

yanıt5
yanıt1
RACO:

Hergün kuzey ıraktan şehit haberleri geliyo bu yavrularımız kimin umrunda orda niye bu çocuklar canlarını veriyo tabutları ailelerine veriliyo ne için ölüyo bu çocuklar orda ???

19
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

arkadaslar ımkanınız varsa gıdın derım hafta sonu. ben eşimle beraber gideceğim.

7
15
yanıtYanıtla
HÜRKEZA:

İdeolojinizi yaşam tarzınızı destekleyecek biri yada faaliyet oldu mu daha tecrübe etmeden tavsiye eden zihniyetin belasını bulması dileğimle (nefret) selamlar

yanıt3
yanıt1
Büşş:

Hilmicem gulunce dünya gülüyo sankiiii :)

11
10
yanıtYanıtla
.....:

Sen gülüncede öyle:))

yanıt6
yanıt3
Fox:

Tilki kilikli hilmi!!! Yemezler !!! Bunuda adam yerine koyuyolarya sanatci diye yazik!!!!!

5
15
yanıtYanıtla
mumin:

çatlaaaaaaaaa

yanıt1
yanıt2
MÜNAFIK:

PATLAAAAA

yanıt0
yanıt1
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title