Haberler

Kayseri'de Forum Fashıon Week Defilesi

Güncelleme:

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Forum Fashion Week 2013-2014 sonbahar-kış defilesi, Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde gerçekleştirdi.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. Mankenler Carlos Martin, Tatsyana Tsvikevic, Irmak Atuk ve Merve Büyüksaraç'ın da yeraldığı defile, beğeni topladı.

Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezleri'nde eş zamanlı olarak başlayan Forum Fashion Week 2013-2014 Sonbahar-Kış defilesi, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. Alışveriş merkezinde bulunan 9 giyim firmasının yeni sezon için hazırladığı kıyafetleri; mankenler Carlos Martin, Tatsyana Tsvikevic, Irmak Atuk ve Merve Büyüksaraç'ın da aralarında olduğu yerli ve yabancı 16 manken sundu. Carlos Martin, defile öncesi yaptığı açıklamada daha önce Kayseri'ye geldiğini belirterek, "Kayseri mantısını yedim. Türk yemeklerini seviyorum. Ancak, çok kilo yapıyor. Benim de kiloma dikkat etmem gerekiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Merve Büyüksaraç Carlos Martin Irmak Atuk Kayseri Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title