Haberler

    Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu

    Güncelleme:

    "Victoria's Secret Meleği" olarak bilinen Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu. Kurkova'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

    "Victoria's Secret Meleği" olarak bilinen Çek model Karolina Kurkova, üçüncü defa anne oluyor. 36 yaşındaki model, Glamour dergisine verdiği pozları Instagram sayfasından paylaştı.

    BİNLERCE BEĞENİ VE MESAJ ALDI

    Cesur pozlarıyla binlerce beğeni ve mesaj alan Kurkova, "Ailemize yeni bir bebeğin gelişini duyurmaktan mutluluk duyarız. Tüm içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu özel zaman için daha mutlu ve heyecanlı olamazdık" dedi.

    Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu

    KAROLİNA KURKOVA KİMDİR?

    Victoria's Secret Meleği olarak bilinen model Karolina Kurkova, 28 Şubat 1984'te Çekya'da doğdu. 15 yaşındayken bir arkadaşı fotoğraflarını Prag'da bir ajansa gönderdi ve ajans tarafından beğenildi. Daha sonra daha fazla deneyim kazanmak için Milano'ya gitti ve model olma yolunda ilk adımlarını attı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Karolina Kurkova Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    GüzeL:

    çok güzel , Cesur bayanlara hayranım :)

    4
    4
    yanıtYanıtla
    burgazlı:

    çirkin beyaa bizim trakyamda bundan 10 gömlek üstün güzel kızlarımız var

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Alii:

    Bu çirkinse senin güzellikle ilgili tasvirini düşünmek bile istemiyorum))))

    yanıt2
    yanıt3
    Yahya:

    Uzaylya benziyor.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Deli veli:

    Sen insanı meraktan öldürürsün kaç günlük kaç haftalık kaç aylık kızmı oğlanmı ulturasonda sarımı gözüküyor yoksa siyahi bir zenci melezimi kurkova teyzem ne olur en yakın zamanda bizleri bu önemli konuda bilgi sahibi yap

    2
    0
    yanıtYanıtla
    haluk:

    türkiye''de boşnakların yaşadığı yerlere gidin onlarcası var. su gibi kızlar. tipik slav kızı işte. ama sadakat, güzel ahlak bulamazsın o ayrı.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title