Haberler

    Karnı Burnunda Görüntülendi

    Güncelleme:

    Oyuncu Demet Evgar, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) ve İKSV ortaklığında 41. İstanbul Film Festivali kapsamında City's Nişantaşı CineWAM sinemalarında yapılan gösterimi yakın arkadaşı Selen Öztürk'le birlikte izledi. Anne olmaya hazırlanan Evgar, karnı burnunda görüntülendi. İşte detaylar..

    Aynı zamanda İKSV'nin jüri üyesi olan 4 aylık hamile oyuncu Demet Evgar'ın karnının iyice büyüdüğü ve bu yüzden bol kesim rahat bir siyah elbise tercih ettiği gözlerden kaçmadı.

    KIZI OLACAK

    Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan oyuncu, kendisine yöneltilen soruları, "Başka bir zaman konuşalım olur mu?" diyerek geçiştirdi.

    Demet Evgar, geçtiğimiz mart ayında Levent Babataş ile evlenmişti.

    DEMET EVGAR KİMDİR?

    19 Mayıs 1980 tarihinde Manisa'da dünyaya gelen Demet Evgar, oyunculuğa henüz 17 yaşındayken Manisa'da bulunan ve amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başlamıştır. Avlu, Alev Alev, 1 Kadın 1 Erkek, Yahşi Batı, Güneşi Gördüm ve Aile Arasında gibi sevilen yapımlarda rol almıştır.

    DEMET EVGAR KİMİNLE EVLİ?

    Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olan Demet Evgar'ın özel hayatı, evlenip evlenmediği ve sevgilisinin kim olduğu da merak ediliyor. Evgar, geçtiğimiz aylarda Levent Babataş ile evlenmiştir. Şu sıralar hamile olan Evgar'ın kızı olacak. Evgar, kızına 'Mavi' adını verecek.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Demet Evgar Manisa Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title