Haberler

'Karaoğlan' 40 Yıl Sonra Canlanıyor

Sezonun merakla beklenen filmlerinden 'Karaoğlan'ınçekimleri Kemerburgaz'da kurulan dev platoda devamediyor.

Suat Yalaz'ın 1963'te yarattığı çizgi roman karakteri ' Karaoğlan', 11 Ocak'ta beyaz perdede canlanıyor! Son sinema uyarlaması 1973'te yapılan ' Karaoğlan,' iddialı prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Başrollerini Volkan Keskin, Hasan Yalnızoğlu ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği filmin çekimleri Kemerburgaz'da 20 hektarlık alana kurulan dev platoda devam ediyor. 10 milyon lira bütçeyle gerçekleştirilen çekimler için, içinde 'Koca Uruz Sarayı', 'Gori Kenti', 'Malatya Meydanı' gibi mekanlar bulunan üç şehir inşa edildi.

KUDRET SABANCI

(Yönetmen)

700'DEN FAZLA EFEKTİMİZ VAR

Bizim filmimiz bir çizgi roman uyarlaması; tarihsel bağları olan fantastik bir şey yapıyoruz! ' Karaoğlan' bir Türk kahramanı olmasına rağmen, filmi teknik açıdan dünya standartlarında olacak. Türk Sineması'nda 1965-73 arası 7 Karaoğlan filmi çekilmiş. Sinemamızda uzun zamandır aksiyon filmi yapılmıyordu. Bunun en büyük sebebi; teknik donanımların yetersiz olmasıydı. Toplam 60-70 efekti olan bir film için 'çok iyi' deniliyor ancak bu filmde 700'ün üstünde efektimiz olacak. Bunlar için Paris'teki bir stüdyoyla çalışıyoruz.

HASAN YALNIZOĞLU

(Camoka)

EN İYİ KARAOĞLAN FİLMİNİ YAPTIK

Camoka gücünü yalnızlığından alıyor ve 'Karaoğlan'ı durdurmaya çalışıyor. Daha önce 'Karaoğlan'ın dizi versiyonunda da 'Camoka'yı canlandırmıştım. İddialı konuşacağım; şu ana kadar yapılmış en iyi 'Karaoğlan' filmi olacak ve 7'den 77'ye herkese hitap edecek.

ÖZLEM YILMAZ

(Çise Hatun)

ESKİ FİLMLERİN HEPSİNİZLEDİM

Ekibe çekimlerin başlamasına bir hafta kala katıldım ve hemen ata binmeyi öğrendim. Bu benim ilk sinema filmim ve çok heyecanlıyım. Karaoğlan'ın eski filmlerini izlerdim ve oradaki hatalar bile hoşuma giderdi. Bizim filmimiz ise teknik açıdan mükemmel olacak.

VOLKAN KESKİN

(Karaoğlan)

ATIM BANA KAFA ATTI

Bu film için uzun süredir spor yapıyorum; dövüş dersleri aldım. Almanya'dan gelen 8 kişilik bir ekiple çalıştık. Ata binebiliyordum ama film için ekstra dersler aldım. Atlar genelde çifte atar ama benim atım bana kafa attı, burnum zedelendi. Ben film için görüşmeye gittiğimde 'Karaoğlan'ı oynayacağımı düşünmemiştim; sürpriz oldu. Daha önceki yıllarda çekilmiş Kartal Tibet ve Kuzey Vargın'lı 'Karaoğlan' filmlerini izledim. Bu filmlerin aynısı olmaması için uğraştım.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hasan Yalnızoğlu Volkan Keskin Karaoğlan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title