Haberler

Karadayı Yeni Bölümüyle Bomba Gibi Geliyor

Güncelleme:

ATV'de yayınlanan sevilen dizi Karadayı, son bölüm fragmanı ile yine herkesi büyüledi.

ATV'de yayınlanan sevilen dizi Karadayı, son bölüm fragmanı ile yine herkesi büyüledi. Karadayı son bölüm fragmanı full izle ve Karadayı yeni bölüm video görüntüleri izle.

İŞTE 42. BÖLÜMDE YAŞANANLAR;

azıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970’lerde Beyazıt’ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

VE İŞTE DİZİDE ROL ALAN OYUNCULAR;

Çetin Tekindor

Nazif Kara

Hayatın acı sınavlarından büyük dersler çıkararak yaşamayı ilke edinmiş bir baba. Sade kundura ustası değil yaşam ustası. Hayat görgüsünü evlatlarına aktarmaya çalışan erdemli bir insan. Hayatının son sınavını verirken, kader ona onulmaz acılar biçerken gene de dimdik ayakta durmasını bilen güçlü bir kişilik.

Kenan İmirzalıoğlu

Mahir Kara

Sevdikleri için gözünü kırpmadan kendini feda edebilecek biri. Gözü kara, yürekli. Hem hayatı hem de mesleği babasının hayat okulunda öğrenmiş bir evlat. İnandığı doğrularını savunmaktan hiçbir koşulda vazgeçmeyecek kadar cesaretli. Gönül gözüyle hayatı okuyabilen bir insan sarrafı.

Bergüzar Korel

Feride Şadoğlu

Ağır Ceza Mahkeme Başkanı. Narin kalbini, duygularını kuralların zırhlarıyla çevrelemiş bir idealist hakim. Mantığının esiri. Aşkın kapısında geçmeyecek edemeyecek kadar ürkek, kalem kıracak kadar cesaretli. Tek emeli temsil ettiği kurumun düzgün ve dürüst işlemesi. Adaletin yerine gelmesi.

Yurdaer Okur

Turgut Akın

Cumhuriyet savcısı.. Asker bir babanın sevilmemiş oğlu. Kalbinin karanlığını, Adliye koridorlarını inleten, hırslı, dürüst savcı kimliğinin arkasına saklamayı başaran bir sahtekar. Feride’ye duyduğu saplantılı aşkın esiri.

Karadayı dizisinin bu heyecan verici bölümü ile ilgili olarak tüm ayrıntılara ve detaylara ise yine ve her zaman olduğu gibi stargazete.com adresinden ulaşacaksınız.

daha fazlası için sakın bizden ayrılmayınız..

Kaynak: Star / Magazin

Nazif Kara Karadayı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title