Haberler

'Kaplan'a Teşekkür Mektubu Geldi

Aileyi Koruma ve Destekleme Derneği; 'Berlin Kaplanı' gibi ailecek izlenebilecek, kimseyi rencide etmeyen bir film yaptığı için Ata Demirer'e kutlama mesajı....

Geçtiğimiz ay seyirciyle buluşan; başrolünde, senaryoyu da kaleme alan Ata Demirer'in oynadığı 'Berlin Kaplanı' filmi; barındırdığı komedi öğelerinin yanı sıra ailevi değeri ön plana çıkarmasıyla da seyirciden büyük ilgi görüyor.

BİR DERDİ VAR

'Genel izleyici kitlesi' ibaresi ile seyirciyle buluşan film, bu özelliğinden dolayı; Aileyi Koruma ve Destekleme Derneği'nden (AKODER) tebrik aldı. AKODER yöneticilerinin, 'Berlin Kaplanı'nın yapımcısı BKM Film'e gönderdiği tebrik yazısı şöyle: "Ülkemizde; ailecek izlenebilecek, derdi olan, hikayesi ile sosyolojik bazı tespitler yapan, kimseyi rencide etmeden mesajını aktaran bu tarz filmlerin sayısının artmasını diliyoruz. Ailenin önemine vurgu yapan bu filminden dolayı Ata Demirer'i kutluyoruz."

ÖNCE ÇIKTI, SONRA DÖNDÜ

Ata Demirer, önceki gün Twitter'dan ayrılmaya karar verdi. Sonra bu kararından vazgeçen Demirer'in yaşadığı kararsızlık, yazdığı şu tweet'lerle ortaya çıktı:

İki seneden fazladır bu hesaptan paylaştık, söyleştik... Lakin bu Twitter doğası gereği enerji istiyor. Ben tüm enerjimi işlerime aktarmak istediğimden bu hesabı kapatıyorum.

Vazgeçtim. Kaldım, gitmiyom.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ata Demirer Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title