Haberler

Kapısının önüne film seti kurulan Serdar Ortaç, uykusuz kalınca isyan etti: MS hastası adamım

Güncelleme:

Sabaha karşı konserden eve dönen Serdar Ortaç, kapısının önüne film setinin kurulduğunu görünce çılgına döndü. Ekibin sesinden dolayı sadece birkaç saat uyuyan şarkıcı, sosyal medya hesabından kapısının önündeki manzaranın videosu yayınlayarak "5'te konserden geldim. MS hastası adamım" diyerek isyan etti.

Son zamanlarda şarkılarının yanı sıra konserlerindeki açıklamaları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, kapısının önüne film setinin kurulmasına veryansın etti.

"MS HASTASI ADAMA YAPTIKLARINA BAK LAN"

Sabaha karşı konserden eve dönen şarkıcı, birkaç saat uyuduktan sonra sokaktan gelen seslerden rahatsız oldu. Dizi ekibinin kapısının önüne açık büfe kahvaltı masalarını kurduğunu gören şarkıcı, o anları kayda alarak şu sözlerle sitem etti: "5'te geldim konserden 5'te. 3 saat uyudum, MS hastası adamım ben. MS hastası adama yaptıklarına bak lan. Evimin önüne açık büfe koymuşlar, film çekiyorlar. Ulan gidin başka yere kurun restoranınızı."

"SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM, BAĞIRDIM"

Videonun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından bir paylaşım daha yapan Serdar Ortaç, "Sabah 5'te yoldan geldim, uyudum. Camdan gürültüler geliyor, Kalktım, pijamayla dışarı çıktım. Kapının önü insan dolu, 3,5 koca kamyon sokağı kapatmış evin önünde 20 tane yemek masası. Meğerse 3 bina aşağıda reklam filmi çekiyorlar. Uyumuşum zaten hastasıyım günde 8 ilaç alıyorum. Sinir krizi geçirdim bağırıp çağırdım. Madem film çekiyorsun git çektiğin evin önünde masa kur, kimseyi rahatsız etmeden çalış. Tüm sokağı niye kapıyorsun? 3 bina ötede ki evime kadar niye tecavüz ediyorsun" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serdar Ortaç Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (12)

Halil Kurdal:

MS hastası adamsın Ne işin var 5'de Geliyorsun konserden bir otele verecek falan da mı yoktu ?şin gücün ağlamak

79
56
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

Herkes sevdiği işi yapmak ister. Ayda 1 konsere de mi çıkmasın?

yanıt8
yanıt2
Ferhat:

Casinolarda eğlenirken MS hastalığın yoktu. Kapının önünde 2 kamyon çalışınca mı hasta olduğun aklına geldi. Basın beni unutmasın çabaları...

27
35
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

Evet yoktu... Sonradan çıktı hastalık. Nasıl da bildiniz...

yanıt10
yanıt3
Halis Cetinkaya:

Arkadaşım adam hasta diye çalışmasınmi yaşam bı sekilde devam ediyor ve sağlık ihtiyaçları var,sen kapısının önüne izinsiz set kuranlari elestirmiyirsun bizim sorunuz bu işte millet olarak

36
8
yanıtYanıtla
Nazif Can:

Sabaha kadar gece hayatı yaşaman senin sağlığını bozmuyor çekim yapılan sokak sağlığını bozuyor.cok komiksin.sabaha kadar çalışmakta gece hayatıdır. Sağlığını düşünüyorsan önce kendinden başla

31
6
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu serdarın acil kontrol altına alınması gerekir her yerde yaptığı bunalım konuşmalar sahnedeki dengesiz hareketleri yahu kendini bu kadar kucuk düşürme be kardeşim bunalımdaysan destek al zaten milletin alay konusu oldun yeter artık

19
11
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

almışsındır oradan işgalıye parası,ardından bıraz patırdama sonrada reklamlarrrrr...

6
16
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Senin konserindende rahatsiz olsn cevre var be ms adam! Saat 5e kadar gürültüyü kendin yapinca iyi degilmi

9
10
yanıtYanıtla
Rasim Karakaya:

Bütün konserler gece 12'de sondur 00.01'de zabıta dikilir ... Burada sabahın körüne kadar yapılan bir densizlikle konser durumu aynı mı?

yanıt15
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title