Haberler

Kalça kemiğini çatlatan Ajda Pekkan'la ilgili kafa karıştıran iddia

Güncelleme:

Evinde geçirdiği kaza sonrası kalça kemiği çatlayan ve 5 saatlik bir ameliyat geçiren Ajda Pekkan hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı. Kemikteki çatlaklarda ameliyat yapılmadığı ileri sürülürken Pekkan'ın konser biletleri satılmadığı gerekçesiyle bir süre kabuğuna çekilme kararı aldığı iddia edildi.

Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, dün sabaha karşı evinde düşüp kalça kemiğini çatlattı. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı, yaşadığı kaza sonrasında acil ameliyata alındı. 5 saat süren operasyonu başarılı geçen ve sağlık durumu iyi olduğu açıklandı.

AMELİYAT OLMADI MI?

Sağlık durumuyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Pekkan'la ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Kemikteki çatlaklarda ameliyat yapılmadığı ileri sürülürken Pekkan'ın konserleriyle ilgili de bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir konser biletleri satılmadığı iddiasıyla gündeme gelen Pekkan'la ilgili magazin kulislerinde sahnelerden uzak kalarak evinde dinlenme kararı aldığı konuşulmaya başlandı.

Kalça kemiğini çatlatıp ameliyat olan Ajda Pekkan'la ilgili kafa karıştıran iddia: Çatlaklarda ameliyat edilmiyor

BÜLENT ERSOY: BİLETLERİ SATILMAYINCA KONSERLERİ İPTAL OLDU

Sivri dilli açıklamalarıyla tanınan Bülent Ersoy, 2013 yılında "Hödük, ucube ve küstah" dediği Ajda Pekkan'la davalık olmuş, ikili 2018 yılında barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamalarda bulunan Ersoy, Pekkan'ın yurt dışındaki konser biletlerinin satılmadığını söyleyerek "Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konseri de iptal oldu" demişti.

Kalça kemiğini çatlatıp ameliyat olan Ajda Pekkan'la ilgili kafa karıştıran iddia: Çatlaklarda ameliyat edilmiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Ajda Pekkan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Sabahattin Polat :

Ben daha doğmamıştım sen şarkı söylüyordun ben çocuktum gençtim hep vardın ben yaşlandım hala varsın, yeter ya otur evinde

93
31
yanıtYanıtla
Hayri :

şimdi buradaki asıl konu konserlerinin ilgi görmemesi mi yoksa 80 yaşında konserlere çıkıyor olmasımı fesatlık başka bir şey demekki

52
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title