Haberler

Kalça dansından çok kilosu konuşuldu! Berrak Tüzünataç, yorumlara isyan etti

Güncelleme:

Siyah tulumuyla kalça dansı yapan ancak zayıflığından dolayı eleştirilen oyuncu Berrak Tüzünataç, "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum" diyerek isyan etti.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, siyah ışıltıyı tulumuyla kalça dansı yaptı. Oyuncunun dansından çok zayıflığı gündem olunca tepki de gecikmedi. Hakkında yapılan yorumlara sinirlenen Tüzünataç, yılladır aynı kiloda olduğunu ve halinden çok memnun olduğunu belirtti.

"İNSANLAR, BENİM NASIL GÖRÜNMEMLE İLGİLİ MESAİ HARCIYOR"

Zayıflığından dolayı binlerce eleştiri yorumu alan oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum. Fakat ne zaman bir yere gitsem bir şey giysem bir grup insan kendi hayat gündemlerini bir kenara bırakıp benim kaç kilo olduğum, nasıl göründüğüm, nasıl görünmem gerektiğiyle ilgili bir mesai harcıyorlar. Yani buna gerçekten çok şaşırıyorum çünkü hayatta bir sürü çok daha önemli şeyler var ve ben memnunum önemli olan da bu. Keyfimize bakalım, giyim kuşam, kilo vs bunlar kişinin kendisini bağlayan şeyler" ifadelerini kullandı.

Kalça dansından çok kilosu konuşuldu! Berrak Tüzünataç, yorumlara isyan etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berrak Tüzünataç Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

ANIL İNAL:

Kadınları objeleştirmeye devam.. bu saçma kıyafetlerle kadını değersiz ve kıymetsizleştiriyorsunuz, sonra bu zihniyet , kadına şiddete hayır der!!!! hem değersiz göster hemde hakkını savun. kadın hakları sahte savunucuları...

63
5
yanıtYanıtla
zırzop:

İzlerken nereye odaklanmak lazım bilemedim

28
4
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

İYİDE SEN GİYİNMİYORSUN Kİ.. HEP ÇIPLAK GÖRÜYORUZ :))

18
3
yanıtYanıtla
ibrahim ibrahim:

ZARGANA.

13
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title