Haberler

Kadir Doğulu Bektaşi tarikatıyla ilgili konuştu: Dervişlik makamı bize hediye edildi

Güncelleme:

Eşi Neslihan Atagül ile Bektaşi tarikatına katılmasıyla gündeme gelen Kadir Doğulu, kendisine "Derviş" denilmesiyle ilgili konuştu. "Bu havası atılacak bir şey değil. Bize bu makam hediye edildi" diyen oyuncu, bu konuyu detaylı konuşmak isteyen basın mensuplarını evine davet etti.

2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde Bektaşi tarikatına katılmasıyla gündeme geldi. Arkadaşlarıyla buluşmak için geldiği mekanın önünde basın mensuplarıyla sohbet eden Kadir Doğulu, kendisine "Derviş" denilmesiyle ilgili konuştu.

"BİZE BU MAKAM HEDİYE DEĞİL"

Tarikatla ilgili soruları yanıtlayan Doğulu, dervişlik ilgili "Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam. Türkiye'de tarikat ismi çok kirletildi. Çocukluğumda hatırlatıldığım tarikat karanlık odalardan çıkan manyak ruhlu insanlardı. Tarikat o değil. Manevi yolculuk insanları uyandırır, uyutmaz, oyalamaz, size gerçeği söyler. O gerçeği öğrenen, keşfeden kişi de hakkını arar" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine sözlerine devam eden başarılı oyuncu, "Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık" dedi.

Kadir Doğulu Bektaşi tarikatıyla ilgili konuştu: Dervişlik makamı bize hediye edildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Neslihan Atagül Kadir Doğulu Haberler

500

Yorumlar (22)

Mavi Balık:

Yahu arkadaşım edebinle dur namusunla yaşa kimsenin hakkını yeme hırsızlık yapma mazluma yardım et !! alsana inanıyorsan cennet garanti geri kalan mezhepmiş tarikatmış yolmuş bunlar reklam kokan haraketler.

64
99
yanıtYanıtla
derviş baba baba:

hayvanlarda hırsızlık yapmıyor yardım ediyor kul hakkı yemiyor.desene bı fark yaratmak için napalim

yanıt20
yanıt14
Dentgeatio :

Reklamı, hakikatı ayırt edebildiğini sanıp bir de kalkmış cenneti garanti ediyorsun :)) bence sen haddini bil

yanıt36
yanıt13
Baran Hakan:

Sen alim misin. Sürüden kopanı Kurt kapar. İnsanın kendini muhafaza etmesini tek yolu bu zamanda cemaat tır

yanıt15
yanıt24
Mavi Balık:

Dentgeatio yukarıda yazdıklarım hakikat değilmi? hayatı boyunca hırsızlık yapmamış hak yememiş mazlumun yanında olmuş edebiyle yaşamış insan cennete gitmiyorsa peki kim gidiyor?hakikat dediğin birkaç sakallının din sarhoşluğuyla ürettikleri fikirlerin peşinden gitmekse

yanıt18
yanıt31
Mavi Balık:

Dentgeatio hayatı boyunca hak yemeyen namusuyla yaşayan hırsızlık yapmayan mazlumun yanında olan insan cennete gitmiyorsa peki kim gidiyor ? sen onun cevabını ver şu yukarıda saydıklarımı yaşayan insan cennete gitmiyorsa senin inancında, kusura bakma senle aynı dinden değiliz galiba!!

yanıt12
yanıt21
Mavi Balık:

derviş baba baba hayvanlardan örnek alman iyi olmuş!!! çünkü Allah der ki: "Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır." fark yaratmak için insan olmak yeter

yanıt9
yanıt11
derviş baba baba:

Allah'a yakın olmak isteyenler tarikat ve seriattan kopmayin.

56
66
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

Onlar ne ya

yanıt1
yanıt0
Cem Polat:

Hayırdır ,yerde veriyor musunuz ?

yanıt0
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title