Haberler

Joe Biden ABD'nin yeni başkanı oldu, Jennifer Lopez dans videosuyla kutladı

Güncelleme:

ABD'de 3 Kasım'dan bu yana süren kıyasıya başkanlık yarışında Joe Biden 46. ABD Başkanı oldu. Birçok ünlü isimden destek alan Biden'ın başkan seçilmesinin ardından Jennifer Lopez, "Başkan Biden! Başkan yardımcısı Kamala Harris!" notuyla dans ettiği bir video paylaştı.

Joe Biden'ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından pek çok ünlü isim de paylaşımlarda bulunmaya başladı. Bunlardan biri dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez oldu. Lopez, "Başkan Biden! Başkan yardımcısı Kamala Harris!" notuyla dans ettiği anları paylaştı.

LADY GAGA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, Joe Biden'ın ABD Başkanı seçilmesinden sonra gözyaşlarını tutamadı. Biden'a destek verdiği için Trump tarafından eleştirilen şarkıcı, Instagram hesabından duygularını dile getirdi.

Joe Biden ABD'nin yeni başkanı oldu, Jennifer Lopez dans videosuyla kutladı

BIDEN, BİRÇOK ÜNLÜ İSİMDEN DESTEK ALMIŞTI

Joe Biden başkanlık yarışında birçok ünlü ismin desteğini de almıştı. George Clooney, Tom Hanks, Robert De Niro, Madonna, Leonardo DiCaprio, Taylor Swift gibi ünlü isimlerden destek görmüştü. Yaklaşık 4 gün süren Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık seçimlerinde kazanan Joe Biden oldu. Trump ile kıyasıya bir yarışa giren Biden, ABD'nin 46. Başkanı seçildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Jennifer Lopez Kamala Harris Joe Biden Haberler

500

Yorumlar (8)

Domuz avcisi:

Aslinda amerikalilar göcmenlere oy hakki vermemesi gerekir, , sen gel kacak olarak oraya , sonravatandaslik hakki kazan hazira kon, sonra ülkenin kaderine ortak ol, böyle olmamasi gerekir

6
8
yanıtYanıtla
var bir şeyler de nedir ki ?:

Bunlara Biden ikramiye dağıtacak heralde başkan oldu diye bu kadar çok sevindiklerine dans edip kalça sallayıp coştukalrına göre ?

4
5
yanıtYanıtla
ihtiyar delikanlı:

bu lady gaga burdan bile illüminati işareti yaparak pay çıkarmış en ufak şansları değerlendiriyorlar

6
1
yanıtYanıtla
SEN BENİ BİLDÜÜNMÜÜÜÜ HÜÜÜÇ:

ne diyorsun lan sepet kafa

yanıt0
yanıt3
nuri:

leydim bu dansı bana lutfeder misin

1
2
yanıtYanıtla
Huloğğg:

Layd FFa devlet gibi bir kadınsın seni çok seviyorum bir Türk olarak.

2
1
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Ula abd baskani olsam varyaaa, hayatima hep renk katar idim, gece hayati filan loo

0
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Domuz Avcisi Asil göcmenler Amerikalilar Avrupadan gidip Amerikayi isgal etmislerdir yerlilere soykirim yapmislardir biraz tarih bil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title