Haberler

Jelena Yenge, Ödül Töreninde Öyle Bir Kıyafet Giydi ki Bakan Bir Daha Baktı

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleusa, katıldığı ödül töreninde yine cesur bir kıyafet seçerek dikkatli bakışları üzerine topladı.

Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleusa bir dergi tarafından '2017 yılının en iyi kadın sanatçısı' seçildi. Jelena kıyafetiyle yine adından söz ettirmeyi başardı.

KIYAFETİYLE OLAY OLDU

Sosyal medya hesabından paylaştığı birbirinden renkli ve cesur pozlarıyla kendisinden söz ettiren Jelena bir süredir ülkemizdeki mekanlarda da şarkılarını Türk dinleyicilerle buluşturuyor. Yoğun bir tempoda koşturan 'Yenge'nin son durağı bir derginin düzenlediği ödül töreni oldu. Bu gecede '2017 yılının en iyi kadın sanatçısı' seçilen Jelena gece için tercih ettiği kıyafetle yine kendisinden söz ettirmeyi bildi. Son derece derin bir yırtmaca sahip kıyafetiyle muhabirlerin karşısına geçen Jelena, sosyal medya hesabından da geceye ve kıyafetine dair bol bol fotoğraf paylaştı.

İşte Jelena'nın gece için tercih ettiği o cesur kıyafet:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dusco Tosic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (15)

sinem:

bunun makyajsız halini çok merak ediyorum, saçlar takma 10 kat makyaj, 10 kat silikon aşırı çıplaklık ilginç

13
2
yanıtYanıtla
Stalin:

Şekerim o slav ırkından bir kadin yalniz karıştırma ;))

yanıt2
yanıt6
ünal özer:

anlamadığım şu, giydiği değil giymediği için haber olyor. Kadın hep çıplak ve tuhaf olan da bjk liler yenge yenge diye sahip çıkıyorlar.

8
4
yanıtYanıtla
seyyah:

lan bu karı makyaj güzeli yazın google a bakın berbat tipi normalde yaşlı başlı

10
1
yanıtYanıtla
tırıdıne:

tosiç kendine boynuzlu kolye alsın

7
0
yanıtYanıtla
mehdi as talebesi:

Allah sizide hidayete erdirsin inşaAllah yazık beş günlük dünya için ebedi hayatı unutuyoruz

4
2
yanıtYanıtla
Stalin:

Hem yaradan herseyi guzel yaratır dersiniz hemde herseyi kapatip çirkinlestirmeye çalisirsiniz nasil bir zihniyet ben çozemedim

yanıt5
yanıt1
seyyah:

ya herşeyi şuralara bağlamayın be kardeşim amaaan

yanıt0
yanıt2
TARZDEILSIN:

Saçlar sonderece sıradan görünüyor özentisiz yapılmış kıyafete gelince renk seçimi hatalı en önemlisi sanırım sıkı bir diyet yapılmış vücutta sarkma oluşmuş bu çok belirgin.

4
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

ne giymiş, giymemiş desenize

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title