Haberler

Moda Yorumcusu Kemal Doğulu, Kendisine Hakaret Edenlere Küfür Etti

Güncelleme:

Moda programlarının aranan jüri üyesi Kemal Doğulu, kendisine hakaret edenlere sosyal medya hesabından küfür yağdırdı.

Bir süredir ekran projelerinde yer almayan Kemal Doğulu, sosyal medya üzerinden gelen hakaretlere daha fazla dayanamadı. Doğulu, twitter hesabından sin kaflı küfürler etti.

KÜFÜR YAĞDIRDI

Bir dönem "İşte Benim Stilim" yarışmasında jüri üyeliği yapan Doğulu, şahsına gelen hakaretlere dayanamadı ve kendisini eleştirenlere sosyal medya hesabından sabaha kadar küfür yağdırdı.

İşte Benim Stilim'in Jürisi Kemal Doğulu, Kendisine Hakaret Edenlere Küfür Etti

"İNSANIM BEN DE"

Kemal Doğulu, sosyal medyadan kendisine gelen hakaretlerin sonucunda isyan etti: "Sustum sustum ama bundan sonra küfür edenin donuna kadar alacağım! Yeter be. Yeter! İnsanım yahu ben de yıllardır küfür kıyamet ne anam kaldı ne bacım. Sustum sustum ama buraya kadar. Bundan sonra en ufak küfür edenin donuna kadar alıcam. Yaşı küçük olan dangalakların da ailesinin canını sıkıcam. Fotosuz isimsiz olmanız da farketmez!!!"

İşte Benim Stilim'in Jürisi Kemal Doğulu, Kendisine Hakaret Edenlere Küfür Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Kemal Doğulu Magazin Haberler

500

Yorumlar (41)

PAŞALI:

Kemal Doğulu klavyeden yaptığın gider ancak bizim hoşumuza gider. biz senin gibi ne klavye delikanlıları gördük karşılaşınca gülmekten öldük :-))

5
7
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Akşam bu yorumuma mutlaka Tofaşçı Zeynep''in oğlu bana yazar. şimdiden yazıyorum.

yanıt2
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞI:

PAŞALI. . . kardeşim. aslında klavye den yazanlar kendilerince hırsını kusuyor genelde korkaktırlar. duygularını bastırma eğilimi içinde olurlar. bir Müslüman TÜRK erkeğine adamsa asla küfür yakışmaz zaten kötü söz her zaman sahibinindir. herkesin ailesi anası bacısı evladı var. her şey bir yere kadar. . KAL SAĞLICAKLA AİLENLE İNŞALLAH. . .

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

PAŞALI. . . KOLAY GELSİN. . . BUNLARA. . BEN YAZMAM. . . BİZE YAKIŞI KALMAZ. . . SENİ GÖRÜNCE YAZAYIM BARİ DEDİM. . KENDİNE İYİ BAK SELAMLAR. . . BİTTİ. . . . KRDŞ. . . . İNŞ. RİZE BURSAYI YENER. . .

yanıt0
yanıt0
PASALİ:

KUZEYİN USAGİ abim aynen yazdığım gibi ozendikleri hayati yasayamadiklarindan klavyeye dökerler. Eyvallah Abim sende sağlıcakla kal Rizeye bol şans dilerim. Bir umuttur yaşamak..sevgiler.

yanıt0
yanıt0
buğra celayirmi:

küfür etmek ayıptır!!!!!

9
1
yanıtYanıtla
Kovan:

Kim la bu

5
4
yanıtYanıtla
Hamza:

Adam haklı

8
1
yanıtYanıtla
Telofon:

Yüzde yüz haklı büyük terbiyesizlik...aslında o küfür edenler ruh hastası devlet bunları tespit etsin tedavi etsin...herkes hayatını yaşar üretmeyen seviyesiz kıskanç insanlar sağa sola dalaşır... Başarısız insanların hayata olan kinleri ni sağa sağa sola saldirma sendromu.....

7
2
yanıtYanıtla
Lion:

Yerden göğe kadar haklı küfür edenin 100 katını edecek sin yoksa bu klavye canavarlarını başka türlü yola getiremezsin

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title