Haberler

İsmail Türüt'ün Atlarına Haciz Geldi

Güncelleme:

Eşi Ayşe Türüt'e 500 bin liralık boşanma tazminatını ödemesine rağmen, oğlunun diploma parasını ödemeyen Türüt'ün atlarına, haciz el koydu.

İsmail Türüt'ün 18 yıllık eşi Ayşe Türüt’ün; “Beni 1997 yılından bu yana aldatıyor” iddiasıyla açtığı boşanma davasının sonunda toplam 500 bin lira tazminat ödemesine karar verilen İsmail Türüt, zor durumda kaldı. Geçen ay rekor bir tazminatla karara bağlanan, 250 bin lira maddi, 250 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmedilen İsmail Türüt’ün atlarına haciz geldi.

YARIŞ ATINA HACİZ KONDU

Mahkeme kararına göre Türüt, Kanada’da lise eğitimi gören 17 yaşındaki oğulları Miraç’ın diplomasını alması için gereken 23 bin 500 doları da ödeyecekti. Ancak geçtiğimiz gün kesinleşmiş karara rağmen bu parayı ödemediği gerekçesiyle Karadenizli türkücüye haciz gönderildi. Haciz memurları, Türüt’e ait Bagoas, Delfina, İpsiz, Kafkasya, Rizelim ve Türütcan adlı altı yarış atına haciz koydu.

ÖDEYEMEZSE ATLARI SATILACAK

Türüt, çocuğunun okul masraflarını ve diğer tazminat cezasını ödemediği takdirde, haciz konulan yarış atları satılabilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İsmail Türüt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (5)

mavili:

bu yalakada para çoktur 6 tane atı varmış tıpış tıpış öder

20
2
yanıtYanıtla
Adınız Yazınmusti:

beter olsun bu yalaka. . .

19
1
yanıtYanıtla
Erkek hep cezalandırılıyor:

Şimdi karısı bu adamı aldatsaydı 500 bin tl mi ödeyecekti. . Sadece boşanacaklardı o kadar. Hay ben böyle adaletin, karısı ödesin diploma parasını da. o kadar para almış. .

10
9
yanıtYanıtla
önemlimi:

E TÜRÜT ALDATMAKLA KALMADI YAZIK KARISINDA NE ONUR NE GURUR NE HAYSİYET BIRAKTI AKLI SIRA UNUTTU O KADIN ANAYDI

3
0
yanıtYanıtla
MadMan:

Beter ol !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title