Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun Dublörü Ultra Lüks Otomobiliyle Hava Attı

Güncelleme:

'Ezel' dizisiyle tanınan oyuncu İsmail Filiz, bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. 600 bin TL'lik otomobiliyle dikkat çeken yakışıklı dublör, cadde boyunca havasını attı.

'Ezel' dizisiyle tanınan oyuncu İsmail Filiz, önceki gün Rumeli Hisarı'nda bir arkadaşıyla kahvaltı yaparken görüntülendi.

ULTRA LÜKS OTOMOBİLİYLE HAVA ATTI

Mekan çıkışı muhabirlerle sohbet eden Filiz, "Beni nereden buldunuz?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. BMW marka son model elektrikli aracına binen oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.

Genç oyuncuğun yeni otomobili 600 bin TL civarında.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu İsmail Filiz Rumeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500

Yorumlar (45)

ellisekiz:

Benim bir arkadaşım vardı oda paraya para diyemiyordu çünkü peltekti ve Paya Diyordu :d

37
2
yanıtYanıtla
dublor:

ben bir dublörum ve iyi de para kazanıyorum filime göre ve anlaşmamıza bağlı olarak 40 bin 50 bin tl bölüm başı üçret alayorum güzel ve kazançlı bir iş

1
27
yanıtYanıtla
Cansu:

çok tatlı yaaa!bir kere binsem hiç kalkmasam of offf. .

17
8
yanıtYanıtla
. ..:

Dikkat et araba yerine baska biseye binmeyesin????

yanıt3
yanıt3
Aziz:

Bende daha büyük modeli var istersen seni bindiririm...

yanıt3
yanıt2
jonny sins:

gel bin

yanıt1
yanıt2
COLEMERG:

PEKİ PARAYA NE DİYOR?

17
2
yanıtYanıtla
abdulşahap:

comolokko

yanıt7
yanıt2
rus uçağı:

adam dublör değil ömer diye ezelin gencliğini oynadı dublör aynı rolün zor şlerini yapana denir adam ayrıca kenandan zengin

15
0
yanıtYanıtla
Hendrix:

Liseyi 6 senede bitirmiş cin gibi çocuk bizim ismail.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title