Haberler

Işın Karaca'nın Çocuğunun Babası Brezilya'da 2. Kez Tutuklandı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın çocuğunun babası Sedat Doğan daha önce hırsızlıktan hapse girmişti. Doğan, kefaret parasını ödemeyip yine hırsızlık yapınca tutuklandı.

Işın Karaca'nın çocuğunun babası ve ünlülerin klip yönetmeni olarak tanıdığımız Sedat Doğan, Brezilya'da ikinci kez tutuklandı.

HIRSIZLIKTAN TUTUKLANMIŞTI

Brezilya'da zor günler geçiren Sedat Doğan geçtiğimiz aylarda bir kafeden tablet çalarken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. İlk suçunda iki gün nezarethanede kalan Doğan, bir daha suç işlememesi karşılığında serbest bırakılmıştı. Bu süreçte Sedat Doğan'ın ailesi oğullarının Türkiye'ye dönmesi için tam 4 kez uçak bileti almıştı. Binlerce doları yanan aile Türkiye'de eli kolu bağlı oğullarının yurduna dönmesini ve kızı Mia'ya kavuşmasını beklemişti.


SEDAT DOĞAN HAKKINDA İKİNCİ KEZ HIRSIZLIK SUÇLAMASI

Bugün 'Duymayan Kalmasın' programında yer alan habere göre; Cezaevine girmemesi için ödemesi gereken kefalet ücretini yatırmayan, üstüne bir kadının da çantasını çaldığı iddia edilen Sedat Doğan bir kez daha tutuklandı. Doğan'a bu kez daha ağır bir ceza yaptırımı uygulanacak.


KÖTÜ MADDE KULLANIMI İÇİN TEDAVİ GÖRECEK

Öğrenilen bilgiye göre; Sedat Doğan şu anda Brezilya'da Sao Paulo'ya yakın bir hapishanesinde cezasını çekiyor. Koğuş arkadaşlarıysa Türk'lerden oluşuyor. Sedat Doğan'a Brezilya devleti olarak avukat verildi ve kötü madde kullanımına devam ettiği için de tedavi masraflarını devlet karşılayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sedat Doğan Işın Karaca Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Avrupali:

Tam jonki olmus

4
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Bu adamda bilerek ekmegemi basmis yetim hakkimi yemis ah mi almis ki bu duruma geldi .annesi babasi bile yaka silkmis.. Kinamiyorum Allah dogru yolu gosterir ins.

2
0
yanıtYanıtla
ref:

Kınama nasıl olur adama söylemediğin söz kalmadı adam madde kullanıyor ve maddenin nedemek oldugu ha diyince bırakılmadıgını görmüyormusun

yanıt2
yanıt3
Eda:

Allah korusun kinamayin rezil bir halde adam. Isin Karaca nin da verilmis sadakasi varmis kurtulmus bundan. Anne olarak cocugunu korusun bu adamdan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title