Haberler

Işın Karaca'dan eski eşine dava

Güncelleme:

Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'a, velayeti kendisinde olan çocuğunu olumsuz olaraketkilediğini belirterek dava açtı

Milliyet'ten Elif Altın haberine göre, Işın Karaca, avukatı Levent Karakoç aracılığıyla, eski eşi Sedat Doğan hakkında suç duyurusunda bulundu. Şarkıcı, dokuz yaşındaki kızının fotoğrafçı babası için uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, yurt dışında işlediği suçlar nedeniyle aldığı hapis cezasının, velayeti kendisinde olan çocuğunu olumsuz olarak etkilediğini belirterek, şikayetçi olduğunu belirtti. Işın Karaca, avukatı Levent Karakoç aracılığıyla, eski eşi Sedat Doğan hakkında suç duyurusunda bulundu. Şarkıcı, dokuz yaşındaki kızının fotoğrafçı babası için uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, yurt dışında işlediği suçlar nedeniyle aldığı hapis cezasının, velayeti kendisinde olan çocuğunu olumsuz olarak etkilediğini belirterek, şikayetçi olduğunu belirtti.& ; Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık iddianamede, araştırmalara rağmen Doğan'a ulaşılamadığını, bu nedenle hakkında 10 Şubat 2020 tarihinde yakalama kararı çıkarıldığını, ancak bulunamadığı için de savunmasının alınamadığını belirtti. Aile Hukuku'ndan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali nedeniyle, fotoğrafçıya 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sedat Doğan Işın Karaca Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Maruf Tekin:

Biktik bu kadinin hayatina giren erkekleri magazin malzemesi olarak kullanmasindan be!

3
0
yanıtYanıtla
SAKINE DULDULSES:

Cok eski haber bu, gundeme gelmek icin isitip isitip kendi kanka magazin muhabirleri vasitasiyla haber yaptirtiyor uyanik.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title