Haberler

İrem Derici, konserde sevgilisine yaklaşan kadını uyardı

Güncelleme:

Son yıllarda aşk hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, kendisini dinlemek için konsere gelen sevgilisi Gökhan Fırat'ı kıskandı. Bir kadının, sevgilisine çok yakın durduğunu fark eden Derici, sahneden "Benim manitaya yaklaşma!" diyerek bağırdı.

Şarkıları, konserleri ve özle hayatıyla sık sık adından söz ettiren İrem Derici, bir süredir Gökhan Fırat ile aşk yaşıyor. Derici, konserinde bir kadının Fırat'a yakın olduğunu görünce anında uyardı.

Bir mekanda sahneye çıkan Derici, onlarca hayranına unutulmaz bir akşam yaşattı. Derici'yi dinlemeye gelenlerin arasında Gökhan Fırat da yer aldı. Şarkı söylediği esnada bir kadın hayranının Gökhan Fırat'a yakınlaştığını fark eden Derici, ara vererek "Kırmızılı kadın benim manitaya çok yaklaşmazsan iyi olur. Gökhan'a sinek bile değdiğinde sinirim bozuluyor" ifadelerini kullandı. Derici sözlerinden sonra şarkısını söylemeye devam etti.

İrem Derici, konserde sevgilisine yaklaşan kadını uyardı

İrem Derici, konserde sevgilisine yaklaşan kadını uyardı

Haberler.com / Barış Polat - Magazin

İrem Derici Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

GÖKHAN UZUNALİ :

Şımarıklıkta Nirvanaya ulaşmak...

71
3
yanıtYanıtla
kılıç:

bi millet birgün bunlardan kurtulurmu acep

62
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Sanatçılar kafadan biraz kırık olur normaldir ..))

29
6
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

İrem beni aldatıyorsun demek ha! Seviyorum de!

4
5
yanıtYanıtla
sem sem:

ne ara sevgilisi değişti ben son bununla ilgili haber okudugumda adını hatırlamıyorum survivor yarışmacısı olan çocuklaydı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title