Haberler

İran İsrail'e saldırı düzenledi, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne yeniden gündem oldu

Güncelleme:

İran dün akşam saatlerinde İsrail'i 300'e yakın füzeyle vururken yaşanan gelişmenin ardından Kurtlar Vadisi Pusu'daki bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu sahnede; Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin "Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar" diyaloğu yer alıyor.

İran, günlerdir konuşulan 'intikam' saldırısını yaptı, İHA ve seyir füzeleriyle İsrail'i hedef aldı. Dün akşam saat 22.50 sularında başlayan saldırıyla birlikte İsrail ordusu hava kuvvetlerini teyakkuza geçirdi.

DEVRİM MUHAFIZLARI'NDAN ABD'YE TEHDİT

ABD, İsrail'in arkasında olduğunu ilan ederken; İran Devrim Muhafızları, ABD'ye "İsrail'e hiçbir tür destek vermeme veya İran'ın çıkarlarına zarar verecek bir hamlede bulunmama" uyarısı yaptı.

İran İsrail'e saldırı düzenledi, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne yeniden gündem oldu

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ SAHNE GÜNDEM OLDU

İran'ın başlattığı İHA saldırısıyla Orta Doğu'da gerilim yeniden tırmanırken, Kurtlar Vadisi'ndeki İran ve İsrail ile ilgili bir sahne gündem oldu.

İKİ ÜLKE İÇİN DİKKAT ÇEKEN TESPİTLER

Söz konusu sahnede; dizideki Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin iki ülke için yapmış olduğu tespitler dikkat çekiyor.

İran İsrail'e saldırı düzenledi, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne yeniden gündem oldu

"ADI KONMAMIŞ BİR İŞBİRLİĞİ VAR"

İran ve İsrail ile ilgili sahnede geçen diyalog ise şöyle; "Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa İran bölgede hüküm sahibi olamaz. İran olmasa İsrail Amerikalıları dilediği gibi kullanamaz.

"TANSİYONUN DÜŞTÜĞÜ AN YAPAY BİR KRİZ YARATIYORLAR"

Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar. Bütün dünya teyakkuza geçiyor. İran horozlanıyor, karşılığında bölgeye mesajını veriyor. İsrail diyor ki 'İran, teröristlerin en büyük destekçisi. Onu yok etmememiz lazım. Arada da petrol ve silah lobileri büyük paralar kazanıyor.'"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Kurtlar Vadisi İsrail İran Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

haksız mıyım:

Kurtlar Vadisi senaryosu kafadan sallama değildi bizzat istihbarat bilgileri ile yapılmıştı.

684
29
yanıtYanıtla
Kaanije Kalesi:

Üstadım güzel bir noktaya değinmişsin. Devlet neyin ne olduğunu kimin kimin kucağına oturduğunu kimin hangi teröristlerin kimlerin tasmalı köpeği olduğunu çok ama çok iyi biliyor Elhamdülillah. Saygılarımla üstadım RABBİM'e emanetsiniz.

yanıt161
yanıt19
ekaf paseh:

:) buna da anca sen inanırsın

yanıt26
yanıt181
Yasar Bilada:

Aynı devlet sınırlarını koruyamıyor. Afganlar yürüyerek geliyor...

yanıt0
yanıt1
Köfteci Jardel:

Tarihi, diplomasiyi ve jeopolitik unsurları dizilerden öğrenecek kadar düşmedik çok şükür.

77
302
yanıtYanıtla
Blackened:

O dizinin ilk sezon senaristlerinin getir götürünü yapamazsın ;))

yanıt204
yanıt25
Köfteci Jardel:

Yav hee he. Soner Yalçın gibi bir komplo teorisyeni çok bilgili. Hiç sorma

yanıt22
yanıt114
Smgoll Sim:

Köfteci yav he he nedir. Senin bir şey bildiğin yok gibi. Gerçi sizin gibilerin bilmediği bir şey olamaz. Ama ne hikmetse genelde asgari ücretli acınızdan ağzınız kokan tiplerden oluşuyorsunuz. Yav he he

yanıt49
yanıt25
Köfteci Jardel:

Kardeş sen neyin ne olduğunu dizi ve filmlerden öğrenirsin. Ben ise o konuda yüksek lisans yapar tez yazarım.

yanıt14
yanıt81
mekanci1 genc:

Bu dizide var biseyler

122
9
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title